Van Lente Systeemintegratie BV

Van Lente Systeemintegratie BV

Over ons

Van Lente Systeemintegratie biedt haar klanten innovatieve totaaloplossingen en diensten op het gebied van industriële- en gebouwautomatisering. Inmiddels hebben we 85 jaar ervaring en staan bekend als een betrouwbare systeemintegrator.

Dit komt doordat we dicht bij onze klanten staan. Samen denken, samen doen is ons motto, op deze manier kunnen wij onze klanten écht helpen en kunnen we de best passende totaaloplossing leveren en technisch hoogwaardige en duurzame systemen aanbieden.

Van Lente Systeemintegratie beschikt over een team van 27 specialisten in de meet- en regeltechniek en gebouwautomatisering. U kunt bij ons terecht voor alle diensten op het gebied van klimaatinstallaties en automatisering van technische installaties in gebouwen. Wij onderscheiden ons door onze jarenlange ervaring en specifieke kennis. Van Lente heeft een gegarandeerde toegevoegde waarde voor uw projecten.

Onze kernactiviteiten zijn, nieuwbouw, renovatie, optimalisatie, onderhoud, monitoring en beheer. Wij verzorgen in eigen beheer de engineering, bekabeling, montage, paneelbouw, tekenwerk, software engineering, inbedrijfstelling en onderhoud. Kortom: ‘alles in één hand’. Voor onze oplossingen maken wij gebruik van de modernste apparatuur en applicaties waarbij juist de kennis van de oude(re) systemen van pas komt bij renovatie en optimalisatie.

Van Lente systeemintegratie is partner van Priva en Easy IO.

Nieuws

Priva HX Compri end of life

Priva HX Compri end of life

De PRIVA Compri HX line is sinds 1 januari 2022 end-of-sales. Dat wil zeggen dat PRIVA tot eind december 2026 alleen nog maar service verleend aan de PRIVA HX-lijn en de software TC6.

Lees meer »

Vacatures

Junior Elektromonteur regeltechniek

Als junior elektromonteur regeltechniek werk je samen met onze ervaren monteurs op locatie bij klanten door heel Nederland. Dit geeft veel vrijheid maar ook een grootte verantwoordelijkheid.

Je gaat direct vanuit huis op locatie aan de slag bij diverse klanten. De werkzaamheden zijn erg afwisselend. Zo ben je de ene week bezig met montagewerkzaamheden aan regeltechnische installaties bij de klant en assisteer je het volgende moment bij het testen en in bedrijfstellen van installaties op een groot nieuwbouwproject.

Vacature bekijken

BBL-traject Regeltechniek

Wat ga je doen?
Tijdens je BBL-traject ga je ervaren wat werken in de gebouwautomatisering inhoud. Je leert ontdekken waar je hart ligt ten aanzien van de verschillende specialisaties. Én, hoe het is om met collega’s te werken op verschillende (grote en kleine) projecten. Werken en leren vallen in een BBL-traject samen. Je gaat aan de slag en op pad met onze ervaren vakmensen. Je leert alles rondom de verschillende soorten disciplines van gebouwautomatisering. Dat zegt je nu misschien nog niets, maar in de praktijk leer je snel. Erg snel!

Onze ervaren monteurs en engineers zijn gewend om te werken met studenten. Je leert zelfstandig montagewerkzaamheden uit te voeren en te werken op niveau 4. Je wordt betrokken bij de inbedrijfstelling van installaties.

Vacature bekijken

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top