Priva HX Compri end of life

Beschrijving

Priva HX Compri end of life

Aanpassingen doen of onderdelen vervangen is dus niet meer vanzelfsprekend. Dit kan grote gevolgen hebben!

Wat nu? Stel, u heeft een bestaande regeltechnische installatie met een defecte PRIVA module. Dan kan Van Lente Systeemintegratie op basis van een service-order een nieuwe I/O module voor u bestellen en vervangen. Dit zolang de voorraad strekt.

Uitbreiding van een HX project is niet meer mogelijk!

MIGREREN: Eenvoudiger dan u denkt!

Van Lente beschikt over een team van 25 regeltechnische specialisten. Geregeld zien zij gebouwinstallaties die nog voorzien zijn van verouderde hardware en software. Dit is een potentieel risico op ongecontroleerde uitval. Ons team adviseert en ondersteunt u graag met al hun ervaring en kennis van PRIVA oplossingen.

Migratie kan stapsgewijs. Samen met u kijken we kosten efficiënt naar de mogelijkheden van vervangen en energiezuinig optimaliseren. Zodanig dat de overige installaties ongestoord kunnen blijven functioneren.

Uitbreiding van een HX project is niet meer mogelijk!
Mocht dit toch nodig zijn, dan kan de hard- en software door PRIVA Blue ID componenten en TC8 software, vervangen worden. Middels een conversie kan de bestaande software (TC6) kostenefficiënt omgezet worden. Een snelle migratie is hierdoor mogelijk.

Scroll naar top