Logo Sanitair Expo@2x

Alles voor waterdistributie
& sanitaire inrichting

Sanitair Expo is het gloednieuwe en boeiende event voor de sanitairbranche. Kom op 10, 11 en 12 september eindelijk weer in contact met loodgieters en gespecialiseerde installatiebedrijven. Dit event geeft tijdens Installatie Vakdagen een podium aan de nieuwste producten op het gebied van waterdistributie en presenteert de laatste trends op sanitairgebied. Eindelijk weer een platform voor de sanitairbranche!

Sanitair Expo heeft binnen Installatie Vakdagen een eigen hal, welke volledig gewijd is aan de sanitairindustrie. Deze hal, met ruimte voor 20 exposanten, wordt ingericht met vooruitstrevende sanitair fabrikanten en groothandels. Door de focus op zowel waterdistributie als sanitaire inrichting, vindt de installatieprofessional hier het complete plaatje.

De énige plek
speciaal voor sanitair

Sanitair Expo is tijdens Installatie Vakdagen dé plek om in contact te komen met de complete sanitairbranche. Hier komen professionals samen om de laatste ontwikkelingen te ontdekken.

Ontmoet de
loodgieter

Kom tijdens Sanitair Expo in contact met loodgietersbedrijven, een grote doelgroep van Installatie Vakdagen. Zij werken iedere dag met jouw product.

Technieken
& trends

De sanitairbranche is volop in beweging. Thema's als veiligheid, comfort, milieu en gezondheid zorgen voor nieuwe innovaties. Dit is het platform om jouw nieuwste producten een podium te geven.

Sanitair Innovatieprijs 2024 Installatie Vakdagen

Zet jouw innovatie op de kaart!

Speciaal voor exposanten binnen het sanitair segment wordt deze editie de eerste Sanitair Innovatieprijs uitgereikt aan de innovatie met de meeste publieksstemmen. Een vakkundige jury bepaalt de nominaties en de bezoeker van Installatie Vakdagen 2024 stemt op hun favoriet. Het bedrijf met de meeste stemmen ontvangt de Sanitair Innovatieprijs en een PR-pakket ter waarde van €2.000 euro

Wie ontmoet je?

Sanitair Expo vindt plaats tijdens Installatie Vakdagen. Hier kom je in contact met loodgieters- en installatiebedrijven, maar ook facility managers en gebouwbeheerders. Presenteer jouw oplossing voor woning- en utiliteitsbouw en haal direct projecten binnen.

All-in & easy deelname

Easyfairs biedt exposanten een compleet pakket waarbij je wordt ontzorgd. Met het marketingpakket EasyGo haal je meer uit je deelname door gemakkelijk je bedrijf te promoten en leads in kaart te brengen. Daarnaast wordt door de Full Service Formule van Easyfairs deelnemen een stuk comfortabeler. 

Deze deelnemers vind je op Sanitair Expo

"Dit heeft de sanitairbranche gemist"

De sanitairbranche mist een jaarlijks moment waarop ze in contact kunnen komen met de installatieprofessional. Met Sanitair Expo creëren we dit unieke moment tijdens Installatie Vakdagen. Zo kunnen we loodgietersbedrijven en installateurs op de hoogte houden van de laatste trends en ontwikkelingen.

Deelnemen? Neem contact op!

nick_vierkant_Tekengebied 1 kopie 4

Nick de Vries

Senior Accountmanager
nick.devries@easyfairs.com
+31 (0)6 31 99 30 21

Meer informatie ontvangen?

Installatie Vakdagen toevoegen aan jouw marketingstrategie?
Vul vrijblijvend het formulier in en ontvang de plattegrond en meer informatie over deelname aan editie 2024.

Scroll naar top