Product, techniek & oplossing komen samen

Installatie Vakdagen is al 25 jaar dé plek waar product, techniek en oplossing samenkomen in Noordoost-Nederland. Fabrikanten, importeurs,  leveranciers en groothandels binnen de w-installatietechniek komen op 10, 11 & 12 september 2024 in contact met bestaande relaties en nieuwe gezichten uit de installatiebranche. Toon hier je product en deel jouw onderscheidende kennis in een informele sfeer!

Wat deelnemers zeggen over Installatie Vakdagen >>

Wie ontmoet je?

Op Installatie Vakdagen ontmoet je de w-installatie professionals voornamelijk uit Noordoost Nederland. Hier kom je in contact met de DMU van installatiebedrijven in de bouw: directie, managers en projectleiders. Daarnaast kun je op een laagdrempelige manier techneuten zoals monteurs, werkvoorbereiders en tekenaars jouw product tonen en laten testen en presenteer je jouw onderdeel van de totaaloplossing aan gebouweigenaren en facility managers.

All-in & easy deelname

Niet alleen vierkante meters. Easyfairs biedt exposanten een compleet pakket waarbij je wordt ontzorgd. Met het marketingpakket EasyGo haal je meer uit je deelname door gemakkelijk je bedrijf te promoten en leads in kaart te brengen. Daarnaast wordt door de Full Service Formule van Easyfairs deelnemen een stuk comfortabeler. 

De verbindingsplek
in het Noordoosten

Installatie Vakdagen is hét gevestigde moment waarop de gehele installatiebranche in Noordoost-Nederland samenkomt. Dat maakt het praten over regionale projecten, uitdagingen en nieuwe oplossingen gemakkelijk en efficiënt.

Vooruitkijken
& voorbereiden

Installatie Vakdagen toont met welke materialen, totaaloplossingen en gereedschappen installatiebedrijven de komende twee à drie jaar gaat werken. We presenteren innovaties die leidend zijn in het aankoopbeleid van jouw klanten. Laat jouw oplossing hier niet ontbreken!

Techniek
staat voorop

Vakmensen willen weten hoé we actuele uitdagingen gaan aanpakken met nieuwe materialen. Demonstreer jouw nieuwste technieken en vergroot hiermee jouw merkbekendheid bij de installateur.

Thema 2022

Installatie Vakbeurs presenteert ‘De toekomst door een groene bril’. De Groene Hal wordt één van de grote trekkers van Installatie Vakbeurs 2022 die op 13, 14 en 15 september in Evenementenhal Hardenberg wordt gehouden. Thema deze editie is ‘De toekomst door een groene bril’. De beurs besteedt uitgebreid aandacht aan de grote thema’s van dit moment: Energietransitie, Besparingstechnieken, Circulariteit en Gezond binnenklimaat.

Meer informatie ontvangen?

Installatie Vakdagen toevoegen aan jouw marketingstrategie?
Vul vrijblijvend het formulier in en ontvang de plattegrond en meer informatie over deelname aan editie 2024.

Neem contact op

Ons salesteam staat voor je klaar om jouw deelname tot een succes te maken.

nick_vierkant_Tekengebied 1 kopie 4

Nick de Vries

Senior Accountmanager
Nick.deVries@easyfairs.com
+31 (0)6 31 99 30 21

Aline-vierkant-2

Aline Baas

Head of Sales
Aline.Baas@easyfairs.com

Scroll naar top