Beursdeelname promoten

Installatie Vakdagen is hét moment om al jouw (potentiële) relaties te ontmoeten en jouw nieuwste producten en diensten te presenteren.

In aanloop naar de beurs is het daarom belangrijk om jouw deelname kenbaar te maken bij je (potentiële) relaties. Zo zorgen we samen met jou als exposant voor een beursvloer vol met kwalitatieve bezoekers. Bekijk hieronder welke tools wij bieden om je beursdeelname zo goed mogelijk te promoten.

Uitnodigingslink Installatie Vakbeurs

Persoonlijke link

Op My Easyfairs kun je jouw persoonlijke uitnodigingslink downloaden, waarmee je bijhoudt wie zich registreert via jouw marketinguitingen. Diverse materialen (logo, banners, video’s en een digitale uitnodiging) zijn beschikbaar om in combinatie met de link jouw relaties uit te nodigen.

De materialen zijn te downloaden onder het kopje ‘Klanten & prospects uitnodigen’ > ‘Marketingmateriaal’

Exposantenpakket

Naast de online marketingmaterialen in My Easyfairs, is het mogelijk om 25 geprinte uitnodigingskaarten aan te vragen waarmee je jouw relaties persoonlijk kunt uitnodigen voor een bezoek aan Installatie Vakdagen. Hierover nemen we persoonlijk contact op in mei/juni.

Alvast de kaarten aanvragen of meer kaarten ontvangen dan 25 stuks?
Neem contact op met Eline Kuijsters

Uitnodigingsservice Installatie Vakbeurs

Uitnodigingsservice

Wil je het uitnodigen van jouw relatiebestand liever uitbesteden? Dan kun je gratis gebruik maken van onze Uitnodigingsservice, waarbij je tijd en (opmaak- en drukwerk) kosten bespaart omdat wij het uitnodigen van je relaties volledig uit handen nemen.

Installatie Vakdagen promotiemiddelen

Promotiemiddelen

Tijdens Installatie Vakdagen heb je de mogelijkheid om met zo’n 7000+ installatieprofessionals in contact te komen. Wil je er zeker van zijn dat je alles uit dit moment haalt? Kies dan voor extra promotiemogelijkheden. Bekijk hier wat jij kunt doen om jouw bedrijf meer zichtbaar te maken.

Scroll naar top