My Easyfairs

My Easyfairs

Na je inschrijving als exposant van Installatie Vakdagen ontvang je inloggegevens voor My Easyfairs. Op dit online platform bereid je jouw  beursdeelname voor en zet je jouw bedrijf online in de kijker bij de bezoeker en andere exposanten. In jouw My Easyfairs account kun je bijvoorbeeld je bedrijfspagina op onze website vullen en onderhouden, standpersoneel aanmelden, maar ook extra bestellingen plaatsen, zoals bijvoorbeeld elektriciteit of meubels.

My Easyfairs maakt de voorbereiding op de beurs zo makkelijk mogelijk, maar ook tijdens de beurs vormt jouw bedrijfspagina een belangrijke tool om gegevens uit te wisselen met de bezoeker. Lees hier meer over op de EasyGo pagina.

Hoe werkt het?

Als deelnemer ontvang je via een e-mail je inloggegevens. In de gebruiksvriendelijke omgeving van My Easyfairs vind je een tijdlijn waarmee je jouw online profiel kunt invullen, klanten kunt uitnodigen, je stand kunt voorbereiden en prestaties (na de beurs) kunt opvolgen. Bezoekers van de website kunnen via de deelnemerslijst kennismaken met jouw bedrijf. Zij klikken op je bedrijfsnaam en vinden zo je bedrijfsgegevens, producten en diensten op jouw online profiel. Daarnaast vinden zij op de website aparte pagina’s met innovaties, nieuws en vacatures die je zelf toevoegt.

Tip!

De informatie op je bedrijfspagina beheer je zelf op je My Easyfairs account. Deze gegevens, zoals innovaties en producten, krijgen bezoekers te zien op de beurswebsite. Hoe uitgebreider de bedrijfspagina wordt ingevuld, hoe meer exposure voorafgaand aan de beurs je bedrijf krijgt. Zo bereik je vóór deelname al een interessante doelgroep.

My Easyfairs handleidingen

Wanneer je inlogt op My Easyfairs zie je een tijdlijn met 4 stappen. Als je alle stappen doorloopt, haal je het meeste rendement uit je deelname. Hieronder vind je de  handleidingen voor hulp bij het volbrengen van deze stappen. 

Hulp nodig bij de eerste keer inloggen? Klik dan hier

EF-COV-icons_exhibitorcatalogue

Vragen over
My Easyfairs?

Neem contact met ons op
exhibitoractivation@easyfairs.com
+31 (0) 523 289 818

Scroll naar top