College Tour

Voor studenten: de College Tour

Ben je student (of docent) en wil je graag Installatie Vakdagen 2024 bezoeken?
Dat kan door mee te doen aan de College Tour in samenwerking met Wij Techniek op dinsdag 10 september 2024.

Doel
Het doel van de College Tour is om jongeren in opleiding op een aansprekende en actieve manier te betrekken bij de branche, gericht te informeren over producten, bedrijven en innovaties en in contact te brengen met geïnteresseerde bedrijven. Maar ook om de bedrijven (exposanten) in de gelegenheid te stellen om kennis te maken met de ‘werknemers van morgen’.

De routes
Tijdens de College Tour worden studenten in verschillende looproutes langs de deelnemende stands geleid. Hier gaan ze actief aan de slag met een vraag of opdracht die de exposant zelf heeft aangeleverd. Natuurlijk is er alle ruimte om kennis te maken met het bedrijf en vragen te stellen over technieken en producten.

De prijzen
Voor de winnaar(es) én zijn/haar klas zijn er fantastische prijzen te winnen, deze worden later bekend gemaakt!

Aanmelden
Meedoen? Meld je met jouw school of klas VÓÓR 5 JULI aan door een e-mail te sturen naar Helen de Groot |  h.degroot@technischefondsen.nl

20230912-EASYFAIRS-INSTALLATIEVAKDAGEN-LR-186

In samenwerking met:

Wij Techniek

Best Stand Award

Aan het einde van de College Tour stemmen studenten op een stand (en het standpersoneel) waar ze het meeste hebben geleerd. Afgelopen editie ontving
Winkels Techniek de meeste stemmen en mochten zij de felbegeerde Best Stand Award mee naar huis nemen. Lees meer over hun deelname aan de College Tour.

Scroll naar top