Programma

Programma 2023

Installatie Vakdagen biedt een praktijkgericht én theoretisch randprogramma wat actuele thema’s uit de installatiebranche beetpakt en toepasbaar maakt.
Bekijk hieronder de onderdelen die deze editie op de beursvloer te vinden zijn.

Starters Zone

Waterkwaliteit plein

 Op het Waterkwaliteit plein, in samenwerking met Water Alliance, ontdek je wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op het gebied van drinkwaterkwaliteit.

Kennisplein

Op het Kennisplein vind jij bij onze kennispartners antwoord op de meest gestelde vragen over actuele thema’s. Schuif je aan?

College Tour

De College Tour voor studenten is een vast onderdeel van Installatie Vakdagen. Een mooie kans voor studenten binnen de installatiebranche om kennis te maken met bedrijven, nieuwe producten en innovaties. Daarnaast krijgen de bedrijven (exposanten) de kans om kennis te maken met de ‘werknemers van morgen’.

Start-up Zone

In de Start-up Zone vind je ondernemingen die korter dan 2 jaar actief zijn en werkzaam zijn binnen de (w-)installatiebranche. Ambitieuze start-ups binnen deze branche willen stappen maken, groeien! 

Tool Café

Deze editie kun je gezellig napraten tussen het nieuwste gereedschap onder het genot van een speciaalbiertje (of ander drankje).  In samenwerking met Wera & MG service presenteren we het Tool Café.

Scroll naar top