Winkels Techniek winnaar Best Stand Award 2023

Vandaag ontving Winkels Techniek tijdens Installatie Vakdagen 2023 de Best Stand Award van Wij Techniek. Deze award wordt jaarlijks uitgereikt aan de deelnemer met de meeste stemmen van studenten van de College Tour. Winkels Techniek is een installatiebedrijf voor woningcorporaties, zorginstellingen, ziekenhuizen, aannemers en grote internationale bedrijven. Andre Bouwmeester, regiomanager van Wij Techniek en Eline Kuijsters, Marketing Manager van Installatie Vakdagen reikten de award samen met een mooie bos bloemen uit tijdens het event.

Winkels Techniek staat voor het tweede jaar op Installatie Vakdagen. Dit jaar besloten ze mee te doen met de College Tour. Mieke Driessen, HR-adviseur:Vorig jaar was het een beetje afwachten en nu kwam het voorbij en hebben we ons meteen ingeschreven. We willen in contact komen met MBO en HBO studenten en de College Tour is de ideale manier. Wij houden hier een heel goed gevoel aan over. Collega’s waren ook erg enthousiast, de verhalen waren erg positief dus voor ons is het een geslaagd verhaal.”

Studenten kozen voor Winkels Techniek, omdat ze goed en gezellig personeel op de stand hadden, maar vooral door de vraag die ze in de tour hadden gesteld. “We dachten na over een leuke en realistische opdracht.”, vertelt Driessen. Het is niet te bedoeling dat ze hier 6 dagen mee bezig zijn. Een van onze monteurs heeft een ‘foute’ installatie gemaakt en schreef voor ons de fouten op, want wij weten dit helemaal niet. Grappig verhaal: eergisteren kwam er een monteur binnen op de stand die zei: Wat is dit voor een gepruts? Die zag meteen een aantal fouten. Een leuke manier om het gesprek hierover aan te gaan.” Naast de interessante vraag antwoordde een student dat de ‘lijpe bril’ die Winkels Techniek uitdeelde ook erg werd gewaardeerd.

Winkels Techniek komt als installateur tijdens Installatie Vakdagen veel potentiële collega’s tegen. “We staan op Installatie Vakdagen voor het verhogen van onze naamsbekendheid en het aantrekken van gemotiveerde werkkrachten. We hebben verschillende vacatures waarvoor we jonge mensen zoeken, maar ook kijken we naar ervaren monteurs. Iedereen is welkom op de stand en we kijken wat daar uitkomt. De College Tour is een fantastische aanvulling hierop, omdat we zo studenten ontmoeten: de toekomst!”

De opdracht, de uitreiking en de ‘lijpe bril’ bij de stand van  Winkels Techniek

Deel dit bericht

Scroll naar top