Update maatregelen

We geven je graag een update naar aanleiding van de persconferentie van de overheid van afgelopen vrijdag. Evenementen zoals beurzen zijn vanuit de overheid toegestaan, omdat deze evenementen in zogeheten doorstroomlocaties worden gehouden. Dat heeft de overheid nogmaals bevestigd in de persconferentie van 13 augustus j.l. Dat betekent ook dat Installatie Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg doorgaat.

Om een zo veilig mogelijke omgeving voor iedereen te creëren hebben we hebben besloten dat we vanaf nu een corona-controle gaan uitvoeren tijdens de beursdagen van onze events . Je krijgt toegang tot de beurs met een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een testbewijs. Dit betekent overigens niet dat we nu al kunnen afstappen van de maximale capaciteit en de 1,5 meter afstandsregel. We verheugen ons er enorm op je weer op de vertrouwde manier face-to-face in contact te brengen met interessante exposanten en je op de hoogte te brengen van nieuwe trends en innovaties.

Om dat mogelijk te maken geldt er echter wel een aantal spelregels voor de verplichte Corona-controle. Jouw en onze veiligheid staan immers op nummer 1. Op onze website tref je een FAQ aan waarin wij de meest gestelde vragen hebben beantwoord en uitleg geven over de Corona-controle. Lees deze zorgvuldig, zodat je goed voorbereid bent op je bezoek aan Installatie Vakbeurs.

Deel dit bericht

Scroll naar top