Installatie Vakbeurs 2021: een reünie van installatieprofessionals

Op 14, 15 en 16 september kon de installatiewereld elkaar eindelijk weer fysiek ontmoeten, want Installatie Vakbeurs opende haar deuren in Evenementenhal Hardenberg. “Het voelde voor iedereen weer als thuiskomen. Een mooie reünie na een moeilijke tijd, waarbij iedereen uitgelaten was om elkaar eindelijk weer eens te kunnen ontmoeten.”, aldus Irma de Hoon, Business Unit Director bij organisator Easyfairs.

Eindelijk weer bijgepraat
Een ‘corona-editie’ of niet, het waren hele speciale en noemenswaardige dagen. “Je ziet hoeveel het contact met elkaar is gemist. De kwaliteit van het bezoek was dit jaar erg hoog. Van meerdere exposanten hebben we teruggekregen dat ze erg goede gesprekken hebben gevoerd met niet alleen installatiebedrijven, maar ook aannemers en gebouweigenaren.” In drie dagen bezochten 5.688 professionals uit de installatiebranche de beurs. “Het was een aangename drukte, zonder dat mensen zich onprettig voelden. We zijn erg blij dat we zo’n vliegende en positieve start hebben gehad. ”

Verbindingsplek van het noordoosten
Dit was de 22e editie van Installatie Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg. Al jaren komt de installatiebranche hier in september samen. “De beurs is in ontwikkeling, we zoeken steeds meer de connectie met de regio. We voelen echt dat ons event de verbindingsplek is van de installatietechniek in Noordoost-Nederland. Onze exposanten komen hier om hun relaties te ontmoeten uit bijvoorbeeld Overijssel, Gelderland en  Drenthe. Bovendien zien we dat hier nieuwe samenwerkingen ontstaan, omdat de regio elkaar kan versterken door de korte lijntjes en connecties.”

Installatie Vakbeurs 2022
Volgend jaar zal Installatie Vakbeurs plaatsvinden op 13, 14 & 15 september 2022 in Evenementenhal Hardenberg. “We zijn nu alweer druk bezig met de volgende editie. We doen onderzoek onder bezoekers en spreken exposanten uitvoerig over thema’s die volgend jaar belangrijk worden voor de installatiebranche. Afgelopen editie waren ventilatie, sanitair en legionellapreventie thema’s die we hebben geïntroduceerd. Daar zullen we bij de komende editie verdieping in aanbrengen. Alle input die we verzamelen uit de branche gieten we in een vat wat de 23e editie gaat worden van Installatie Vakbeurs.”  

Deel dit bericht

Scroll naar top