Unicool

Unicool

Over ons

Creating healthy atmospheres voor data, mensen en natuur!

Data is waardevol. En voor alles met waarde, zorg je gewoon goed. Het UniCool team brengt een gezonde atmosfeer in uw datacenter of serverruimte met airconditioning, koeling, droge koelers en warmtepompen van innovatieve en duurzame merken. Voor data én voor mens en natuur.

Wij zijn merkonafhankelijk, staan 24/7 met een oplossing voor u klaar en bieden u met onze service en onderhoud maximale uptime productiviteit. Een stevig netwerk en goede afspraken met onze partners maken dat wij direct kunnen schakelen als dat nodig is om u meteen vooruit te helpen.

Nieuws

Vacatures

Accountmanager bij UniCool

Ben jij die coole gast of meid waar alles wel lekker flowt? Die ‘ik stap op iedereen makkelijk af’ man of vrouw die warm wordt van het aantrekken en behouden van nieuwe klanten? Iemand die goed aanvoelt hoe de wind waait bij zijn of haar gesprekspartner? En denk je bij de woorden; targets en techniek, dat zijn mijn passies?

Dan kunnen we zeggen; zoek niet verder! Binnen onze organisatie heerst namelijk een heel aangenaam werkklimaat. Dat klimaat krijg je gewoon als bonus bovenop deze zelfstandige functie volop vrijheid en verantwoordelijkheid. Jij mag in de rol van accountmanager grotendeels zelf bepalen hoe jij actief de markt aanvliegt en hoe je installateurs aan je bindt. Zolang jij maar lekker in die flow zit.

Vacature bekijken

Service Engineer Airconditioning

Iemand die blij wordt van een uitdagende en verantwoordelijke functie. Als Service Engineer Airconditioning verzorg je namelijk een totaalpakket aan werkzaamheden; zo ga je inbedrijfstellen, reparaties uitvoeren, storingen oplossen én de service en het onderhoud aan koelinstallaties verzorgen van onder andere datacenters en computerruimtes. Logisch dus dat je als Service Engineer een belangrijke en adviserende rol hebt richting onze opdrachtgevers. Zie je dat helemaal zitten? Lees dan snel verder!

Vacature bekijken

Open sollicitatie

Bij UniCool zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Staat er op dit moment geen passende vacature bij, maar lijkt het je leuk om bij UniCool werkzaam te zijn? Stuur ons dan een open sollicitatie!

Vacature bekijken

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top