Qmex Technology B.V.

Qmex Technology B.V.

Over ons

Navigeer de Toekomst van Duurzaam Bouwen met Qmex

Streeft u naar perfectie in uw duurzame ontwerpen? Worstelt u met complexe technologie, strakke regelgeving en veeleisende cliënten? Of u nu een kleinschalig woonproject of een grootschalig commercieel complex ontwerpt, Qmex biedt de expertise en de technologie om uw visie te realiseren.

✅ Wij zijn hier om te helpen. Van onze ISDE-gelijste R290 warmtepompen met vermogens van 5kW tot 50kW, tot uitgebreide technische ondersteuning en trainingen — QMEX is niet alleen een leverancier, Qmex is uw partner in duurzaam comfort en voor naadloze, energie-efficiënte oplossingen. Samen bouwen we aan een groenere toekomst!

Recent Succes: Een Baanbrekend Verduurzamingsproject
Met trots presenteren we onze meest recente en revolutionaire prestatie: de volledige transformatie van een 5500m² kantoorpand, verdeeld over 6 verdiepingen, naar een energie-efficiënte, gasloze werkomgeving. Ons doel voor dit project was tweeledig: het pand volledig verwarmen en deels koelen met warmtepompen, zodat elke verdieping zijn eigen comfortniveau kan behouden. Dit hebben we gerealiseerd door 10 QMEX R290 hoge temperatuur warmtepompen (Natural-X: QB-S18HPRN7-O) direct aan te sluiten op de bestaande radiatoren. We hebben het QMEX afgiftesysteem geïntegreerd, bestaande uit 3x 500L TITAN-XA buffervaten en 26 QMEX MOON-serie warmtepomp cassettes, die zowel kunnen koelen als verwarmen. Dit project, het grootste R290 warmtepompproject van heel Nederland, is een staaltje van onze expertise in het leveren van complete, op maat gemaakte oplossingen – van nauwkeurige engineering tot vlekkeloze installatie.

Uitnodiging:
Wij nodigen u van harte uit om dit toonaangevende project met eigen ogen te komen bekijken. Ervaar zelf de innovatie en efficiëntie die wij in duurzame verwarming en koeling kunnen bieden. Neem contact met ons op om een bezoek te plannen.

Wie zijn wij
Wij zijn een een team van high-tech klimaat-ingenieurs, afgestudeerde aan de TU Delft,  zijn toegewijd aan het gebruik van onze diepgaande kennis om u te begeleiden naar de juiste keuzes voor jouw toekomst, en die van onze planeet.

Visie:
Bij QMEX geloven we dat iedereen recht heeft op een comfortabel en duurzaam thuis, zonder de aarde te belasten. Wij streven ernaar om milieuvriendelijke, betaalbare en toegankelijke verwarmings- en koeloplossingen te bieden die bijdragen aan een schonere, groenere wereld.

Missie:
QMEX heeft de missie om mensen te helpen hun ecologische voetafdruk te verminderen door middel van geavanceerde, energie-efficiënte warmtepompen en afgiftesystemen. We bieden oplossingen die niet alleen het comfort verhogen, maar ook de energiekosten verlagen.

Wat Wij Doen:
Innovatieve Warmtepompen:
QMEX R290 hoge temperatuur ( 75°C) warmtepompen, natural-X serie, met zeer uitgebreide vermogens: 5kW, 8kW, 12kW, 18kW en 50kW. Ze zijn ontworpen om maximaal comfort te bieden bij minimale impact op het milieu. Ze zijn in staat om te verwarmen, koelen en warm water te leveren, en zijn uitgerust met slimme regelingen voor een optimale energiebenutting. Isolatie is niet noodzakelijk, direct aansluiten met bestaande radiators.

Afgiftesystemen op Maat:
QMEX levert ook geïntegreerde tijd-en kosten besparende hydraulische oplossingen: afgiftesystemen, zoals radiatorconvectoren en lichtgewichte duplex buffer-en boilervaten, die perfect samenwerken met onze warmtepompen voor een efficiënt en comfortabel binnenklimaat.

Deskundig Advies & Engineering:
Als experts in duurzame verwarming en koeling ondersteunen we onze klanten tijdens het gehele traject – van energieadvies en warmteverlies en koellast berekening, ontwerpen en berekenen hydraulische systemen tot installatie, onderhoud en reparatie.

Waarom Kiezen Voor QMEX:
1. ISDE subsidies voor Qmex warmtepompen: van €2850 tot €7000,-
2. Milieuvriendelijk: Qmex R290 warmtepompen gebruiken een natuurlijk en CO2-neutraal koudemiddel.
3. Hoge Prestaties: Onze systemen bieden hoge temperaturen (tot 75°C)
4. Isolatie niet noodzakelijk, wat ze ideaal maakt voor historische gebouwen en oude huizen.
4. Snelle terugverdientijd: binnen 2-4 jaar terugverdient dankzij laag investeringskosten
5. Fluisterstil: 41dB(A) op 1 meter, natural-X behoort tot de stilste warmtepompen op de markt. Geruisloos bij vol- en deellastwerking.
6. 2 temperatuurzones; ideaal voor huizen met vloerverwarming op begane grond en radiators op bovenverdieping.
7. Winter klaar design: max. water aanvoertemperatuur tot 70°C bij omgevingstemperatuur van -15°C.
8. Intelligent ontdooit <= 3 minuten. 9. Uitgebreide Garantie: Wij staan achter de kwaliteit van onze producten, daarom bieden we 5 jaar garantie op onze systemen.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top