Lubron Waterbehandeling BV

Lubron Waterbehandeling BV

Over ons

Al jarenlang werkt Lubron samen met installateurs om de particuliere markt van de beste waterontharders te voorzien. U kunt op de beurs meer informatie krijgen over de voordelen van deze samenwerking. Ook vindt u uitgebreide informatie over het brede assortiment waterontharders voor woonhuizen dat door ons zelf wordt ontworpen en gefabriceerd.

Producten

Nieuws

Vacatures

ASSEMBLAGEMONTEUR WERKPLAATS (ERVAREN OF STARTENDE BBL-ER)

ASSEMBLAGEMONTEUR WERKPLAATS (ERVAREN OF STARTENDE BBL-ER)

Voor onze hoofdvestiging in Oosterhout zijn we op zoek naar een startende
(BBL-er) en/of een ervaren assemblagemonteur werkplaats. Als assemblagemedewerker leer je binnen onze organisatie het vak van assemblagemonteur. Samen met je collega’s in de werkplaats zorg je voor de installatie van apparaten, systemen en installaties op het gebied van waterbehandeling. Je verricht voorbereidende werkzaamheden zoals het verzamelen en voorbewerken van materialen en je werkt zelfstandig aan het samenstellen van kleine standaard waterontharders. Voorkomende werkzaamheden zijn ontvetten, lijmen, slijpen, boren, zagen, monteren en fitwerk. Je kunt daarbij terugvallen op senior allround assemblagemonteurs en op de chef werkplaats. Tenslotte ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor een schone en geordende werkplaats.

Lees verder »
SERVICE MONTEUR (FT)

SERVICE MONTEUR (FT)

Als servicemonteur bezoek je onze klanten om op locatie onderhoud te plegen aan waterbehandelingsinstallaties, reparaties uit te voeren en eventuele kleine storingen op te lossen. Waar nodig adviseer je klanten in het gebruik van de apparatuur en je bent alert op commerciële mogelijkheden zoals het afsluiten van een service-abonnement. Onze klanten bevinden zich in uiteenlopende branches, zoals zorginstellingen, horeca, drukkerijen, de agrarische sector, industrie en brouwerijen.

Lees verder »
JUNIOR SALES SUPPORT ENGINEER

JUNIOR SALES SUPPORT ENGINEER

Als onze junior sales support engineer krijg je ruime begeleiding, een interne opleiding en vrijheid om je te ontwikkelen. In dit proces zal je meer en meer medeverantwoordelijk zijn voor de technisch commerciële ondersteuning van onze business units, de afdeling service en van de buitenlandse vestigingen op technisch gebied door het aanleveren van technische informatie voor offertes. Je stuurt mede het projectmanagement van toegewezen klantopdrachten en de interne afstemming aan en de overdracht met de afdeling operations en/of service. Tevens werk je mee aan de afronding van (toegewezen) productontwikkelingen.

Lees verder »
ERVAREN ALLROUND SERVICEMONTEUR / STORINGSMONTEUR (FT)

ERVAREN ALLROUND SERVICEMONTEUR / STORINGSMONTEUR (FT)

Als ervaren allround servicemonteur bezoek je onze klanten om op locatie waterbehandelingsinstallaties te installeren, onderhoud hieraan te plegen, reparaties uit te voeren en eventuele storingen op te lossen. Waar nodig adviseer je klanten in het gebruik van de apparatuur en je bent alert op commerciële mogelijkheden zoals het afsluiten van een service-abonnement. Onze klanten bevinden zich in uiteenlopende branches, zoals zorginstellingen, horeca, drukkerijen, de agrarische sector, industrie en brouwerijen.

Lubron Waterbehandeling is een dynamische professionele organisatie met een technisch hoogwaardig productenpakket en een groot marktpotentieel. We bieden je een zelfstandige en verantwoordelijke baan met een afwisselend takenpakket. Je krijgt een gedegen inwerktraject om volledig bekend te raken met waterbehandeling en de apparatuur waarmee we werken. We bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Lees verder »
COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST (32 TOT 40 UUR)

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST (32 TOT 40 UUR)

In een klein team met enthousiaste collega’s onderhoud je contact met bestaande en potentiële relaties van Lubron voor de business unit Koel- & Ketelwaterbehandeling. Je staat je collega’s en relaties te woord, beantwoordt vragen en regelt zaken zoals informatieverstrekking of bestellingen. In overleg met de buitendienst beoordeel je aanvragen en vragen van relaties, stel je offertes en rapportages samen en verstuur je deze om vervolgens bij het klantendossier op te slaan. Met deze functie binnen Lubron draag je bij aan een meer circulaire maatschappij waarbij duurzaamheid, water- en energiebesparing centraal staan. Water was en is en zal ook in de toekomst een belangrijke natuurlijke bron blijven voor natuur en mens.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top