Lubron Waterbehandeling BV

Lubron Waterbehandeling BV

Over ons

Al jarenlang werkt Lubron samen met installateurs om de particuliere markt van de beste waterontharders te voorzien. U kunt op de beurs meer informatie krijgen over de voordelen van deze samenwerking. Ook vindt u uitgebreide informatie over het brede assortiment waterontharders voor woonhuizen dat door ons zelf wordt ontworpen en gefabriceerd.

Producten

Nieuws

Vacatures

ASSEMBLAGEMONTEUR WERKPLAATS (ERVAREN OF STARTENDE BBL-ER)

Voor onze hoofdvestiging in Oosterhout zijn we op zoek naar een startende
(BBL-er) en/of een ervaren assemblagemonteur werkplaats. Als assemblagemedewerker leer je binnen onze organisatie het vak van assemblagemonteur. Samen met je collega’s in de werkplaats zorg je voor de installatie van apparaten, systemen en installaties op het gebied van waterbehandeling. Je verricht voorbereidende werkzaamheden zoals het verzamelen en voorbewerken van materialen en je werkt zelfstandig aan het samenstellen van kleine standaard waterontharders. Voorkomende werkzaamheden zijn ontvetten, lijmen, slijpen, boren, zagen, monteren en fitwerk. Je kunt daarbij terugvallen op senior allround assemblagemonteurs en op de chef werkplaats. Tenslotte ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor een schone en geordende werkplaats.

Vacature bekijken

ALLROUND MONTEUR WERKPLAATS

Lubron Waterbehandeling B.V. is een toonaangevend en groeiend bedrijf op het gebied van waterbehandeling, met vestigingen in Nederland, België, Engeland en Duitsland. Door ruime ervaring en specifieke knowhow heeft Lubron Waterbehandeling zich de afgelopen 45 jaar ontwikkeld tot een expert op het gebied van proces- , koel en ketelwaterbehandeling. De organisatie onderscheidt zich door een deskundige advisering, het aanbieden van een totaal productenpakket, eigen laboratoriumonderzoek en wateranalyses, eigen ontwikkeling, ontwerp en bouw van specifieke systemen en apparatuur met een uitstekende projectbegeleiding en service.
Als allround monteur werk je vooral aan de grotere en/of complexere apparaten, installaties of systemen. Voorkomende werkzaamheden zijn ontvetten, lijmen, slijpen, boren, zagen, monteren, fitwerk en bedraden. Tenslotte vervul je een begeleidende rol naar je collega’s en help je hen waar mogelijk in hun werkzaamheden en hun ontwikkeling.

Vacature bekijken

ADVISEUR KOEL-KETELWATERBEHANDELING BUITENDIENST / TECHNISCH COMMERCIEEL RELATIEBEHEERDER

Als adviseur koel- ketelwaterbehandeling buitendienst ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de koel- en ketelwaterbehandeling bij jouw vaste relaties. Deze relaties zijn actief in alle takken van utiliteit en industrie. Je geeft technische en commerciële adviezen over de gevoerde ketel- en koelwaterbehandeling. Je stelt overtuigende servicerapporten, adviezen en offertes samen en volgt deze al of niet met de commercieel verantwoordelijke adviseur en binnendienst op.

Vacature bekijken

ERVAREN ALLROUND SERVICEMONTEUR / STORINGSMONTEUR (FT) ROTTERDAM / UTRECHT

Als ervaren allround servicemonteur bezoek je onze klanten om op locatie waterbehandelingsinstallaties te installeren, onderhoud hieraan te plegen, reparaties uit te voeren en eventuele storingen op te lossen. Waar nodig adviseer je klanten in het gebruik van de apparatuur en je bent alert op commerciële mogelijkheden zoals het afsluiten van een service-abonnement. Onze klanten bevinden zich in uiteenlopende branches, zoals zorginstellingen, horeca, drukkerijen, de agrarische sector, industrie en brouwerijen.

Lubron Waterbehandeling is een dynamische professionele organisatie met een technisch hoogwaardig productenpakket en een groot marktpotentieel. We bieden je een zelfstandige en verantwoordelijke baan met een afwisselend takenpakket. Je krijgt een gedegen inwerktraject om volledig bekend te raken met waterbehandeling en de apparatuur waarmee we werken. We bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Vacature bekijken

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top