AQ Group bv.
AQ Group bv.

AQ Group bv.

Over ons

AQ Group is gespecialiseerd in het optimaliseren van lucht- en waterkwaliteit en biedt oplossingen op het gebied van koeling. Vandaar ook onze slogan: “Your dedicated partner in water, air and cooling”. Binnen AQ group zijn er twee divisies AQ airquality (met subdivisie AQ airsocks) en AQ water. Daarnaast zijn AQ Cooling, AQ Cumulus, AQ Construct en AQ International ook onderdeel van onze groep.

Onze opdrachtgevers bestaan voornamelijk uit installateurs, gebouwbeheerders en vastgoedeigenaren. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en is een belangrijke basis voor onze groei. Wij zijn gecertificeerd conform de normen van ISO-9001, ISO-14001, ISO-45001, VCA**, NVKL, BRL-6010 , BRL K14010-1 en BRL-100.

Nieuws

Vacatures

Assistant Financial Controller

In deze rol speel je o.a. een cruciale rol bij het opstellen van managementrapportages, het beheren van liquiditeitsforecasts en het ondersteunen van het facturatieproces. Daarnaast draag je bij aan de optimalisatie van onze automatiseringsprocessen.

Je werkt nauw samen met een team
van twee andere medewerkers, waarbij je rapporteert aan de Financieel
Directeur. Jouw ondersteuning is essentieel om de financiële processen van AQ Group soepel te laten verlopen.

We zoeken iemand die pro-actief en analytisch is maar ook beschikt over een hands-on mentaliteit en een teamplayer is. Want bij AQ Group doen we het samen!

Wil jij je financiële expertise inzetten om bij te dragen aan onze missie om de kwaliteit van lucht en water te verbeteren? Solliciteer dan nu!

Vacature bekijken

𝗞𝗼𝗺 𝘄𝗲𝗿𝗸𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷 𝗼𝗻𝘀 𝗮𝗹𝘀 𝗦𝗮𝗹𝗲𝘀 𝗘𝗻𝗴𝗶𝗻𝗲𝗲𝗿!

Ben jij een enthousiaste professional die graag klanten werft, enthousiasmeert en aan zich bindt? Heb je een hands-on mentaliteit en voel je je thuis in een no-nonsense organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Sales Engineer ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van een sterke klantenrelatie. Je stelt marketing-, communicatie- en verkoopplannen op en rapporteert de commerciële voortgang aan je salesmanager. Daarnaast maak je deel uit van een gedreven en jong salesteam dat er vol voor gaat. Bij AQ Group heerst collegialiteit en een sterk groepsgevoel, en we zoeken iemand die daar perfect bij past!

Vacature bekijken

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top