Een groter en completer aanbod op Installatie Vakdagen 2023

De zomer is bijna voorbij en het is alweer tijd voor de aftrap van het installatieseizoen: Installatie Vakdagen. Op 12, 13 & 14 september zal Evenementenhal Hardenberg voor de 24e keer het podium zijn voor maar liefst 176 aanbieders binnen de (w-)installatiesector. “Niemand wilde dit jaar het feestje in Hardenberg missen, het belooft een groots samenkomen te worden.”, aldus Marketing Eventmanager van het vakevenement, Eline Kuijsters.

Verdeeld over vier volle hallen staat een compleet aanbod van oplossingen voor de installatieprofessional. Kuijsters: “De professional binnen de installatiebranche weet als geen ander welke producten het beste zijn voor een project, maar soms is het goed om je horizon te verbreden. Op Installatie Vakdagen vind je deze editie een nóg groter aanbod dan vorig jaar, we zijn namelijk uitgebreid met veertig exposanten. Hier doet de bezoeker inspiratie op door nieuwe technieken te ontdekken en wordt hij of zij voorbereid op de uitdagingen die de klant bij hun bedrijf neerlegt.” De hallen zijn ingedeeld in thema’s, zodat de bezoeker gericht naar producten voor een specifiek project kan zoeken.

Weerzien & goede gesprekken
Naast het ontdekken van innovaties en nieuwe producten, blijft Installatie Vakdagen een weerzien van relaties en oude bekenden binnen de branche. “Je ziet in drie dagen zoveel ontmoetingen, maar bovenal goede en kritische gesprekken tussen relaties en concullega’s. De installatiesector zit middenin een gigantische transitie en dat heeft invloed op werkwijzen, technieken en producten. Een gezellige samenkomst zoals in Hardenberg stimuleert het gesprek hierover en draagt daardoor bij aan ontwikkeling en vooruitgang. Daar zijn wij heel erg trots op!”

Kennis over gebouwde omgeving
Voor de installateur of gebouwbeheerder die graag blijft leren over de nieuwste installatieoplossingen in de gebouwde omgeving, zijn er themasessies op het Kennisplein. In samenwerking met kennispartners TVVL, Water Alliance, Platform Binnenklimaattechniek en Techniek Nederland wordt een leerzaam programma opgezet. Kuijsters: “Wil je je verdiepen in innovatieve zonne-energie, de laatste oplossingen binnen waterbesparingstechnieken ontdekken of een expert worden in het creëren van een gezond binnenklimaat? Kom dan langs op het Kennisplein en luister, leer en discussieer mee.”

Uitje met collega’s
Iedere avond is Installatie Vakdagen tot 21:00 uur geopend, zo kun je gelijk vanuit het werk een bezoek brengen. “Al het bovenstaande is natuurlijk het leukste met de mensen die weten waar jij het over hebt: je collega’s! Nog niet gegeten? Geen probleem. Op de drie grote food courts staat voor jou een gratis hapje en drankje klaar.” Voor diegene die nog even wil napraten is er deze editie het Tool Café powered by Wera en MG Service, een speciaalbiercafé tussen het gereedschap. “We combineren graag het nuttige met het aangename. Een bezoek aan Installatie Vakdagen heeft het allemaal!”

Sfeerimpressie Installatie Vakdagen 2022

Bestel hier je ticket voor editie 2023

Deel dit bericht

Scroll naar top