College Tour 2023 in samenwerking met Wij Techniek

De College Tour voor studenten is een vast onderdeel van Installatie Vakdagen. Een mooie kans voor studenten binnen de installatiebranche om kennis te maken met bedrijven, nieuwe producten en innovaties. Ben jij student (of docent) en wil je graag Installatie Vakdagen bezoeken? Dat kan door deel te nemen aan de College Tour in samenwerking met Wij Techniek op dinsdag 12 september 2023. 

Doel
Het doel is een aangename wisselwerking tussen de jongeren en de bedrijven. Enerzijds willen we de jongeren aanspreken door ze op een actieve manier te betrekken bij de installatiebranche. Ze krijgen gerichte informatie over producten, bedrijven en innovaties en leggen contact met geïnteresseerde bedrijven. Daarnaast krijgen de bedrijven (exposanten) de kans om kennis te maken met de ‘werknemers van morgen’. Een leerrijke ervaring!

Routes
Voor de College Tour zijn verschillende looproutes uitgewerkt. Studenten lopen dan een bepaalde route en komen op die manier langs de deelnemende stands. Hier gaan de studenten aan de slag met een vraag of opdracht die de exposant zelf aanlevert. Daarnaast is er genoeg ruimte om kennis te maken met de bedrijven en gerichte vragen te stellen rond technieken en producten. 

Prijzen
Aan het einde van de Tour maakt elke student én zijn/haar klas kans op een fantastische prijs:

  • De leerling wint een eigen 3D printer.
  • De klas van de winnende leerling wint een workshop 3D printen.

Meedoen?

Meld je VOOR 1 JULI aan met jouw school of klas
door een e-mail te sturen naar h.degroot@technischefondsen.nl
of klik hieronder op 'aanmelden'.
Wij Techniek

We organiseren de College Tour in samenwerking met Wij Techniek, het ontwikkelingsfonds voor de technische installatiebranche. Door middel van bijeenkomsten, coaching, advies en subsidies zorgen ze ervoor dat de vakmensen hun talent en kennis kunnen ontwikkelen.

Deel dit bericht

Scroll naar top