BONFIX winnaar Best Stand Award College Tour 2022

Donderdag 15 september , tijdens Installatie Vakbeurs, werd aan BONFIX de Best Stand Award 2022 uitgereikt. Het bedrijf, gevestigd in Zwolle, is producent van leidingwerk, koppelingen en fittingen en levert aan de technische groothandels in binnen- en buitenland. Via vakbeurzen hebben ze contact met de eindgebruikers, werknemers en werkgevers uit de installatietechniek. Maar ook met toekomstige werknemers, door mee te doen aan de College Tour, bedoeld om mbo-studenten kennis te laten maken met diverse standhouders op deze vakbeurs.

“Wij vinden het belangrijk dat wij toekomstige werknemers in de branche kennis kunnen laten maken met ons product”, zegt Linda Keizer, accountmanager bij BONFIX. “Daarom doen wij al van het begin van de College Tour in 2017 hieraan mee. Wij leren ook van de studenten. Zij stellen kritische vragen aan ons, waaruit wij weer de communicatie aan onze klanten kunnen aanpassen, door nog eenvoudiger en dus beter onze boodschap te formuleren. En wat bijzonder is, dat beursbezoekers, nu werknemers, ons juist hebben leren kennen tijdens de College Tour in vorige jaren”.
Deelname aan College Tour heeft dus echt impact.

De deelnemers aan de College Tour kiezen de winnaar van de Best Stand Award. Het is de standhouder met de beste presentatie, de leukste standhouders, het meest aansprekende product volgens de studenten. “Daarom vinden wij het ontzettend leuk en een eer om deze keer uitverkoren te zijn”, aldus Linda Keizer. En met een mooie bos bloemen van beursorganisator Easyfairs was het feestje compleet. BONFIX is volgende jaar zeker weer van de partij.

De student met het beste resultaat in de Tour is Lars Nijkamp uit Markelo. Hij volgt de opleiding Smart Building aan het ROC van Twente in Rijssen. Hij wint een 3D- printer en een masterclass 3D printen voor zijn hele klas. Die wordt verzorgd door Joris van Tubbergen, één van de pioniers in de wereld op het gebied van 3D-printen.

De College Tour is een initiatief van Wij Techniek, het Opleidings- en ontwikkelingsfonds van de technische installatiebranche.

Bonfix college tour

Deel dit bericht

Scroll naar top