Installatierelais SHC serie van SEP Europe

Installatierelais SHC serie van SEP Europe
Schotman Elektro BV

Installatierelais SHC serie van SEP Europe

Nieuw op de beurs!

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De modulaire SHC serie installatierelais zijn geheel afgestemd op AC 50/60Hz-systemen tot 400V met een nominale stroom tot 63A. Ze zijn uitermate geschikt voor het beheersen van lage-inductieve huishoudelijke belastingen en vergelijkbare toepassingen. Deze installaties kunnen eveneens worden toegepast om de belasting van huishoudelijke motoren te regelen, mits het vermogen naar behoren wordt verlaagd. De modulaire schakelaars van SEP Europe voldoen aan de strikte eisen van de IEC/EN 61095 en IEC 60947-4-1 normen.
Voor welke branche kun jij deze installatierelais gebruiken?
De voornaamste toepassingsgebieden bevinden zich binnen de bouwsector, waar ze een cruciale rol spelen bij de regulatie van verlichting, verwarming, ventilatie en pompsystemen. Ze kunnen naadloos worden geïntegreerd in speciaal ontworpen bedieningspanelen.
Gebruiksvriendelijk door handbediening!
De betrouwbare werking en nauwkeurige controle van de SHC installatierelais zorgen voor een efficiënte en veilige werking van uiteenlopende elektrische systemen. Of het nu gaat om woningbouw, commerciële gebouwen of industriële installaties, deze modulaire schakelaars bieden een veelzijdige oplossing die voldoet aan de hoogste standaarden in de industrie. Met hun gebruiksvriendelijke handbediening en compact ontwerp zijn ze een waardevolle aanvulling voor elke installatie waar precisie en betrouwbaarheid van essentieel belang zijn.

Deze schakelaars maken deel uit van het brede scala aan DIN-rail producten dat wordt aangeboden door SEP Europe

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top