Hessing Supervers | Voedselveiligheid vraagt om speciale luchtbehandeling

Hessing Supervers | Voedselveiligheid vraagt om speciale luchtbehandeling
robatherm

Hessing Supervers | Voedselveiligheid vraagt om speciale luchtbehandeling

Begin 2023 opende Hessing Supervers een nieuwe productielocatie in Greenport Venlo. Het gebouw bevat de modernste apparatuur en voldoet aan hoge eisen op duurzaamheid, veiligheid en voedselhygiëne.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Om aan de stijgende vraag van gesneden groenten te kunnen voldoen, opent Hessing Supervers begin 2023 een nieuwe productielocatie in Greenport Venlo. Een bijzondere gebiedsontwikkeling in het zuidoosten van Nederland waar werk, natuur, leren en duurzaamheid samenkomen. Dicht bij de grootste tuinbouwgebieden van Nederland waardoor producten direct en snel verwerkt kunnen worden.
In de nieuwe fabriek van Hessing worden straks dagelijks 320.000 kilo grondstoffen verwerkt tot meer dan 850 verse groenteproducten. Het gebouw bevat de modernste apparatuur en voldoet aan hoge eisen op duurzaamheid, veiligheid en voedselhygiëne.

Voedselveiligheid vereist de hoogste hygiëne
Een gezond en prettig binnenklimaat is de nieuwe standaard in gebouwen. Het kantoor van Hessing Venlo heeft dan ook minimaal BREEAM Very good, als uitgangspunt.
Voor de productie van levensmiddelen gelden zeer hoge hygiëne eisen. Hessing Supervers Venlo voldoet straks niet alleen aan de HACCP-normering maar ook aan de kerneisen van de BRC Voedselveiligheid standaard. Vestigingsnormen en procesbeheersing zijn fundamentele onderdelen van deze normering waarbij installatietechniek een belangrijke rol speelt.
Voor de productielocatie in Venlo is gekozen voor luchtbehandeling als onderdeel van de koudetechniek. Hoogwaardige kwaliteit luchtbehandelingskasten voldoen niet alleen aan de hoogste hygiëne eisen maar zorgen daarnaast voor een goede temperatuur- en vochtbeheersing.

Lees verder: https://bit.ly/41uIgQG
Of kijk de video: https://www.youtube.com/watch?v=t_F-dKoB26s

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top