Booking.com, Amsterdam – THUISKOMEN OP JE WERK

Booking.com, Amsterdam – THUISKOMEN OP JE WERK
robatherm

Booking.com, Amsterdam – THUISKOMEN OP JE WERK

Het prachtige, inspirerende nieuwe hoofdkantoor van Booking.com had hoge eisen en is één van de meest duurzame gebouwen van Amsterdam geworden.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Een plek waar men zich thuis voelt, connectie houden met de stad en een werkplek creëren waarmee je duurzaam gedrag stimuleert. Het prachtige, inspirerende nieuwe hoofdkantoor van Booking.com had hoge eisen en is één van de meest duurzame gebouwen van Amsterdam geworden.
In opdracht van gebiedsontwikkelaar BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling ontwierp UNStudio dit unieke, hypermoderne gebouw als grand finale van het binnenstedelijke ontwikkelingsproject Oosterdokeiland. Een dynamische plek in hartje Amsterdam waar mensen samenkomen om te werken, sporten, wonen en uit te gaan.

De eisen van Booking.com voor haar nieuwe hoofdkantoor waren hoog. Niet alleen moet het voldoen aan de hoogste duurzaamheidseisen, het moet ook een plek worden waar werknemers zich thuis voelen.

Klimaatservice Holland B.V. was verantwoordelijk voor de installatietechniek van dit mooie maar complexe gebouw. De hoge eisen van de opdrachtgever vroegen om kwaliteit en maatwerk en daarmee was de keuze snel gemaakt. robatherm is dé leverancier van hoogwaardige, maatwerk luchtbehandelingskasten en jarenlange partner van Klimaatservice Holland in uitdagende projecten als deze. Het veelzijdige gebouw, vraagt om diversiteit in klimaatbeheersing. Zes luchtbehandelingskasten met een totale luchthoeveelheid van 472.150 m³ zorgen voor voldoende ventilatie in de grote, openbare ruimtes. De keukens van de verschillende restaurants binnen het complex krijgen extra aandacht op het gebied van verhoogde hygiëne en zelfs de enorme fietsenkelder heeft een eigen unit. Binnen, in de kantoren worden nog eens 38 luchtbehandelingskasten geplaatst zodat werknemers zoveel mogelijk hun eigen comfort in klimaatbeheersing kunnen bepalen.
Het BREEAM Excellent certificaat voor Booking.com is een bevestiging dat de robatherm luchtbehandelingskasten voldoen aan de allerhoogste eisen op het gebied van duurzaamheid.

Lees meer: https://bit.ly/3qJMDdk

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top