Tece Nederland BV

Tece Nederland BV

Over ons

Over TECE
TECE is een wereldwijd actieve fabrikant van sanitairproducten en installatiesystemen, zoals geprefabriceerde skids en systeembouwwanden, leidingsystemen, vloerverwarming, afvoertechniek en spoeltechniek. Al meer dan 30 jaar zijn wij als onafhankelijk familiebedrijf dichtbij mensen en markten. Onze interesse in de wereld van onze klanten leidt tot doordachte producten en services en blijft ook in de toekomst onze drijfveer voor innovatie. Wij zorgen voor nieuwe impulsen op de markt met producten waarmee alles mogelijk is. Met doordachte oplossingen, betrouwbare technologie, permanente functies en tijdloos design.

TECE komt tegemoet aan de eisen en behoeften van planners, installateurs en badkamerontwerpers met behulp van drie gedefinieerde competentiegebieden: Project & Planning, Installatie & Montage en Design & Vormgeving. Op deze drie gebieden zijn wij met onze systemen, producten en dienstverlening zeer sterk. De producten en services van TECE maken de projectbouw eenvoudiger en zekerder, het werken op de bouwplaats eenvoudiger en relaxter en bieden meer ruimte en comfort op het gebied van vormgeving en gebruik.

Push-fit leidingsysteem bespaart 30% op installatietijd
Tijdens de Installatie Vakbeurs Hardenberg 2021 presenteert TECE Nederland een aantal producten en systemen die de projectbouw veiliger maken, het werken op de bouwplaats eenvoudiger en die meer ruimte en comfort bieden op het gebied van vormgeving en gebruik. Neem bijvoorbeeld het push-fit leidingsysteem TECElogo, geschikt voor cv- en drinkwaterinstallaties. Dankzij de steekfittingen kunnen de verbindingen volledig met de hand gemaakt worden. Hiermee wordt circa 30% bespaard op installatietijd! Het is een kwestie van de leiding kalibreren, de leiding in de fitting steken en klaar: de verbinding is gemaakt en zit direct muurvast. Dankzij de eenduidige en eenvoudige wijze van verwerken is TECElogo zeer geschikt voor prefab.

Doucheprofiel direct tegen de muur te plaatsen
Op het gebied van afvoertechniek presenteert TECE doucheprofiel TECEdrainprofile. Dit nieuwe doucheprofiel is in de breedte in te korten en kan zo exact aan de afmetingen van de douche worden aangepast. Doordat het doucheprofiel direct tegen de muur geplaatst kan worden zijn kleinere tegelfragmenten rondom niet nodig. Een ander groot voordeel ten opzichte van een douchegoot is dat het doucheprofiel ook na het plaatsen van de afvoer in de dekvloer nog in alle richtingen kan worden afgesteld. Dit alles zorgt voor meer zekerheid, eenvoudiger werk en een mooier resultaat.

Een betaalbare douche-wc
Dat de hygiënische luxe van een douche-wc ook betaalbaar kan zijn, bewijst TECE met de nieuwe douche-wc TECEone. Voor een eenvoudige installatie heeft TECE de technologie bewust minimaal gehouden. De TECEone functioneert zonder elektra, pomp of elektronica en is daardoor zeer betrouwbaar en minder storingsgevoelig. Slimme producteigenschappen zorgen voor installatiegemak en tijdswinst. Daarnaast kan men rekenen op een hygiënisch, randloos toilet, een hoogwaardig design en een ergonomische wc-bril met softclose functie.

Speciaal voor het marktsegment van openbare en semiopenbare toiletten introduceert TECE de nieuwe serie bedieningsplaten TECEsolid, die robuuste eigenschappen combineert met kwalitatief hoogwaardig design. Dankzij het robuuste oppervlak van geborsteld roestvrij staal en de diefstalbeveiliging is de TECEsolid bedieningsplaat bijzonder geschikt voor gebruik in openbare ruimten. Anderzijds komt de bedieningsplaat, dankzij het hoogwaardige design, ook perfect tot zijn recht in de luxere badkamer. De vlak ingebouwde bedieningsplaat van slechts zes millimeter dik, is vervaardigd in een robuuste sandwich-constructie: een twee millimeter dikke metalen plaat beschermt het kunststof frame tegen zware omstandigheden, vooral bij een hoge gebruiksfrequentie. Het front kan verborgen worden vastgeschroefd ter bescherming tegen diefstal.

Het oppervlakte van de nieuwe bedieningsplaat TECEvelvet oogt zo onregelmatig als een heuvelachtig landschap onder een microscoop. De unieke structuur verspreidt het licht in plaats van het te reflecteren en geeft TECEvelvet zijn extreem matte uitstraling. Een nieuwe generatie acrylhars vormt een gesloten oppervlak en voorkomt het binnendringen van stof en water. Het ideale materiaal voor natte ruimten.

Aan de vorm van de TECEloop bedieningsplaat valt niet veel te verbeteren maar we hebben het oppervlak een make- over gegeven. Van deze designklassieker presenteren we nieuwe frontplaten in Beton, eikenhout, marmer, leisteen en nieuwe kleuren glas .
Het TECEmodulaire systeem bestaat uit een frontplaat en toetsen. De ruime keuze aan materialen en kleuren garandeert de perfecte bedieningsplaat voor elke smaak en interieur.

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top