Isiflo BV

Isiflo BV

Over ons

ISIFLO
Isiflo is sinds 1967 het toonaangevende merk voor messing en composietkoppelingen in de Europese water-, riolerings- en gasdistributienetwerken. De kernfocus van het bedrijf is het combineren van nieuwe technologieën en duurzaamheid, resulterend in schoon drinkwater

Isiflo produceert al sinds 1967 koppelingen bij Raufoss, eerst in messing en vervolgens zijn we in 2009 begonnen met de productie van composietkoppelingen. Flexi Adapter kwam als eerste productgroep gevolgd door Sprint en Flexi koppelingen en nu ook schuifafsluiters in composiet.

Bij Raufoss hebben we 65 medewerkers. We werken met productie in alle stadia, van ideeontwikkeling, prototyping, testen tot eindproduct.

We willen onze duurzame productie nog duurzamer maken, terwijl we tegelijkertijd producten willen ontwikkelen die lang meegaan en gemakkelijk te gebruiken zijn. Dit doen we onder andere door een groot deel van de productie die in het buitenland plaatsvindt terug te halen, panden uit te breiden en te investeren in nieuwe machines. We zijn uitgerust voor een lokale en duurzame ontwikkeling van producten gemaakt met sterke materialen en nieuwe technologie.

AALBERTS NV
Isiflo is onderdeel van het beursgenoteerde Aalberts. Sinds de oprichting in 1975 is Aalberts waar technologie ertoe doet en echte vooruitgang kan worden geboekt – menselijk, financieel en ecologisch. Bij Aalberts creëren we bedrijfskritische technologieën voor baanbrekende industrieën en het dagelijks leven. Technologieën die de activiteiten van onze klanten verbeteren en onze planeet in goede conditie houden.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top