Interfilter Group

Interfilter Group & Deltrian Nederland

Over ons

Expert op het gebied van filtratie

MISSIE
De missie van de Interfilter Group is het creëren van een zuivere omgeving. Voor nu en voor de toekomst. Voor elke situatie waar filtratie benodigd is, biedt Interfilter Group de oplossing.

VISIE
Interfilter is opgericht in 1976 en heeft zich sindsdien steeds meer ontwikkeld als totaalleverancier op het gebied van lucht-, vloeistof-, stof- en gasfiltratie. Met al meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van filtratie levert Interfilter Group meer dan alleen filters en toebehoren. Interfilter gaat voor de ultieme klantbeleving en duurzaamheid als het gaat om haar te leveren producten en diensten. En daarom staan wij voor “Filtration for our Future”. Met deze visie zijn we inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier op de markt.

STRATEGIE
Naast het bieden van uitermate hoge service en kwaliteit streven wij naar het compleet ontzorgen van de klant en het creëren van een volwaardig partnership. Interfilter Group wordt door haar klanten gewaardeerd om haar klantgerichtheid en persoonlijke benadering, haar flexibiliteit, betrouwbaarheid en transparante manier van communiceren.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top