Dero Uitgevers

Installatie Totaal

Over ons

Installatie Totaal is een toonaangevend Business-to-Business platform voor installerende bedrijven en adviseurs. Dit is een uitgave van, de in Enschede gevestigde firma, Dero Uitgevers B.V.
Alweer 23 jaar geleden begonnen wij, het team van Dero Uitgevers, met het uitgeven van een installatievakblad. Al snel groeiden wij uit tot een grote speler op de Nederlandse markt.

Ons platform Installatie Totaal bestaat momenteel uit: een installatievakblad, een nieuwswebsite, informatieve nieuwsbrieven en een vacaturebank. Hierdoor kunnen wij een totaalpakket aanbieden aan onze doelgroep. Dit betreft zowel lezers als adverteerders.

Van verkoop tot design en opmaak, van het schrijven over interessante projecten tot aan de druk van het magazine. Wij zijn dagelijks aan het werk met een enthousiast en gedreven team, om zes keer per jaar, voor de lezers een mooi en vooral interessant vakblad te maken. Daarnaast zorgt de redactieafdeling ervoor dat lezers ook via onze website en door middel van onze nieuwsbrieven, dagelijks op de hoogte blijven van alle nieuwtjes uit de installatiebranche.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top