Immergas BV

Immergas Nederland BV

Over ons

Immergas Nederland B.V. Aangenaam kennis te maken.

Immergas S.p.A. een van de toonaangevende namen in de gas-, warmtepomp- en hybride sector in de wereld. Sinds de oprichting op 5 februari 1964 in Italië is Immergas een pionier in het ontwerpen en produceren van geavanceerde verwarmingsoplossingen en viert het bedrijf zes decennia van niet-aflatende toewijding aan innovatie, kwaliteit en ecologische duurzaamheid.

Sinds haar visionaire oprichting is Immergas uitgegroeid tot een bedrijf dat meer dan 9 miljoen verwarmingsketels heeft verkocht in meer dan 50 landen, wat haar positie als wereldleider in de verwarmingsindustrie bevestigt. De filosofie van het bedrijf, gericht op voortdurende samenwerking met professionals en aandachtig luisteren naar de behoeften van gezinnen, zorgt ervoor dat elk product en elke service voldoet aan de hoogste normen op het gebied van efficiëntie en milieuverantwoordelijkheid

Immergas Nederland B.V. is een volle dochteronderneming van de Italiaanse fabriek in Brescello Italië. Sinds 2021 zijn wij gevestigd aan de Nikolaus Ottostraat 16 te Zwolle. Wij zijn gespecialiseerd in warmtepompen, warmtepompboilers, boilers en buffervaten. Als Immergas, proberen wij de energietransitie welke ons allemaal raakt te ondersteunen met een brede range kwalitatieve toestellen waarmee de eindgebruiker flink kan besparen op het energieverbruik waar mogelijk kan de consument eventueel zelfs een volledig elektrische verwarmings installatie plaatsen.

Voor de renovatie markt, woningbouwcorporaties en particuliere markt hebben wij ons unieke toestel de Magis Combo V2 ontwikkeld, een hybride toestel met HR-combiketel in één. Hierbij heeft u het gemak van gas (direct sanitair warm water) ondersteund door een warmtepomp wat zeker 40% tot 70-% aan besparing oplevert. Het toestel vervangt 1 op 1 uw huidige HR- Ketel en kan ook in minder goed geïsoleerde woningen geplaatst worden. Vanwege het goed uitgedacht en uitgewerkte ontwerp is het toestel voor de installateur eenvoudig te plaatsen en onderhouden.

Bent u benieuwd naar onze toestellen of heeft u behoefte aan meer informatie, neemt u dan gerust contact met ons op via info @immergas.nl of neemt u een kijkje op onze website www.immergas.nl.
Met vriendelijke groet namens het team van Immergas Nederland B.V.
Michiel Huizing

Nieuws

Vacatures

Immergas Nederland B.V. zoekt een SERVICE MONTEUR

Ter ondersteuning van onze installateurs zoeken wij een service monteur. Je helpt hen met de eerste installatie en in gebruik name, bied telefonisch ondersteuning aan bestaande klanten en geeft zo nu en dan trainingen in onze studie ruimte. Ook houd je de problemen en oplossingen bij en rapporteert hierover naar je collega’s. We werken in een klein dynamisch team en daarom met korte interacties. Woon jij in een straat van 30 rond Zwolle, heb je minimaal MBO en ben je nieuwsgierig, neem dan contact op met Erwin ter Veld of Wim Heijink

Vacature bekijken

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top