Hitma

Hitma

Over ons

Sinds 1926 biedt Hitma technische producten en service. We richten ons o.a. op de industrie, energiebedrijven, laboratoria, ziekenhuizen, utiliteitsbouw en de installatiebranche.

Bij Hitma werken technische specialisten die bedrijfsprocessen en knelpunten begrijpen en hiervoor maatoplossingen verzorgen.

Voor de installatiebranche bieden we meetapparatuur (o.a. handmeters) én onafhankelijke service voor reparatie en kalibratie van deze instrumenten. Bij ons profiteer je van korte lijnen en persoonlijk contact, waardoor wij flexibel inspringen op je wensen en je snel van dienst kunnen zijn.

Kalibraties en reparaties voeren wij uit in ons kalibratielaboratorium of op locatie volgens de internationaal geldende standaards. Je kunt bij ons al je meetinstrumenten laten repareren of kalibreren. Daarbij maakt het niet uit van welk fabricaat de meetapparatuur is. Hierdoor behoud je het overzicht over je apparatuur.

Wij zijn ISO9001:2015 gecertificeerd en beschikken ook over een VCA* 2017/6.0-certificaat.

Voor vragen, kalibraties en reparaties staat onze deur vijf dagen in de week open. Heb je je meetinstrument snel weer nodig? Kom dan naar ons kantoor in Almere en wacht, onder het genot van een kopje koffie, totdat de instrumenten weer klaar zijn voor gebruik.

Nieuws

Vacatures

Verkoper binnendienst handmeters en instrumentatie

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de meet- en regeltechniek? Help jij graag klanten bij het vinden van de juiste oplossing? En doe je dat het liefst in een hecht team? Dan hebben wij een interessante baan voor je! Start als verkoper binnendienst in Almere!

Als verkoper op de binnendienst ben jij de spil van ons verkoopteam. Jij ondersteunt onze klanten bij technische vraagstukken. Je geeft niet alleen advies, maar denkt ook proactief mee om tot passende oplossingen te vinden binnen de meet-en regeltechniek. Bij deze functie focus jij je op de verkoop van o.a. rookgasanalysemeters, (gas)drukverschilmeters, meters om veilig te kunnen werken (persoonlijke bescherming, gaslekzoekers, etc.) klimaatmeters (luchtsnelheid, luchtdebiet en binnenklimaat meting, etc.), koeltechnische meetapparatuur en elektrische meetapparatuur. Deze instrumenten zijn essentieel voor het meten, beoordelen en optimaliseren van technische installaties

Vacature bekijken

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top