Grondboorbedrijf Haitjema B.V.

Grondboorbedrijf Haitjema B.V.

Over ons

Haitjema B.V. in Dedemsvaart is een erkende specialist in totaaloplossingen op het gebied van grondwaterwinning, grondwaterbeheer en energieopslag in de bodem. In ruim 120 jaar heeft Haitjema een ruime kennis en ervaring opgebouwd en hebben wij een uitgebreid netwerk van tevreden klanten in binnen- en buitenland.
Dankzij de jarenlang opgebouwde vakkennis en ervaring mag Haitjema zich zonder meer specialist noemen op het gebied van onder meer bodemenergiesystemen inclusief de bijbehorende installatietechniek, (drink)watervoorziening, geothermie, delfstoffen, bodemonderzoek, booractiviteiten en service & onderhoud.
Kiest u voor Haitjema dan kiest u voor één bedrijf, één naam voor al uw vragen en opdrachten op het gebied van grondwatertechniek!

Vacatures

Bronontwikkelaar

Welkom bij ons dynamisch en inventief team! Ben jij een enthousiaste Bronontwikkelaar die klaar is om de grenzen van innovatie te verleggen? Zoek niet verder, want we hebben dé vacature voor jou!

Vacature bekijken

Monteur / Inbedrijfsteller

Ben jij sterk in het werken aan gebouwbeheersystemen en wil je bijdragen aan duurzame energieoplossingen? Vind jij het een uitdaging om aan installaties te werken, deze te optimaliseren en in bedrijf te stellen? Dan zoeken wij jou!

Vacature bekijken

Assistent Boormeester

Ben jij klaar voor een uitdagende carrière? Heb je een passie voor techniek en wil je een cruciale rol spelen in bodemenergie en drinkwatervoorziening? Dan hebben wij dé perfecte baan voor jou!

Vacature bekijken

Servicemonteur

Vind jij het leuk om bodemenergiesystemen te onderhouden, te optimaliseren en nieuwe systemen in bedrijf te stellen? Heb jij een enthousiaste, servicegerichte houding en houd je van afwisseling en uitdaging in je functie? Dan hebben we een geweldige kans voor jou als Servicemonteur!

Vacature bekijken

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top