Eurofins C-mark
Eurofins C-Mark B.V.

Eurofins C-mark

Over ons

Eurofins C-mark: hét aanspreekpunt voor waterveiligheid en waterkwaliteit
C-mark is al jarenlang een toonaangevend onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van waterveiligheid en waterkwaliteit. Of het nu gaat om drinkwater, zwemwater of proceswater: bij ons kunt u altijd terecht als het gaat om waterveiligheid en waterkwaliteit.

Van legionella advies tot monstername en analyse: alles via één loket.

Wij streven naar optimalisatie van kwaliteit, de (waar)borging van veiligheid en advies op maat via één loket. C-mark beschikt daarom over een team van ervaren specialisten die u bij het ontwerp van de waterinstallatie, de uitvoering van de waterbehandelingen en de optimalisering van het bedrijfsproces ter zijde kunnen staan.

Voor snel en kwalitatief onderzoek worden de wateranalyses uitbesteed bij de geaccrediteerde laboratoria binnen Eurofins. De uitvoering is altijd conform de geldende normen en aan de hand van de resultaten brengen we wanneer u dat wenst een onderbouwd advies uit. C-mark is door het KIWA gecertificeerd voor BRL 6010. Dus ook op het gebied van legionellapreventie, het uitvoeren van een legionella risicoanalyse en het opstellen van een legionella beheersplan, bent u bij C-mark aan het juiste adres!

Nieuws

Vacatures

Junior Adviseur Legionellapreventie

Als junior adviseur legionellapreventie bij Eurofins C-mark voer je risicoanalyses uit bij klanten om legionellarisico’s in drinkwaterinstallaties te identificeren. Je werkt de analyses uit in rapportages en ontwikkelt beheersplannen volgens BRL6010, wat de basis vormt voor legionellabeheer zoals monstername en keerklepcontroles. Je hebt vrijheid en vertrouwen in je rol en werkt samen met een team van ongeveer 20 ervaren adviseurs, waarbij interne trainingen en bijeenkomsten zorgen voor kennisdeling.

Voor de functie heb je bij voorkeur een diploma in werktuigbouwkunde of installatietechniek en een certificaat voor legionellapreventie-advies, welke je via ons kunt behalen als je deze nog niet hebt. Je moet goed kunnen inspecteren, communicatief vaardig zijn, klantgericht werken en een geldig rijbewijs B hebben. Ook zonder diploma, maar met technische affiniteit of ervaring, ben je welkom om te solliciteren, aangezien interne opleiding mogelijk is. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden.

Vacature bekijken

Adviseur Drinkwater

Als adviseur drinkwater bij Eurofins C-Mark plan je je eigen werk en ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten. Je werkt op het snijvlak van installatietechniek, waterkwaliteit en wetgeving, en bent sparringpartner voor klanten en collega’s. Je werkt op locatie, kantoor of thuis met veel vrijheid. Taken omvatten risicoanalyses, brononderzoeken en advies over drinkwaterinstallaties volgens NEN1006 en BRL6010. Je beheert probleemlocaties en implementeert oplossingen voor grote klanten. Het team bestaat uit circa 20 ervaren adviseurs die kennis delen via trainingen. Functie-eisen: Mbo+ of hbo werk- en denkniveau in installatietechniek, ervaring als legionellapreventie-adviseur of in drink-, zwembad- of proceswater, inspectie van waterinstallaties, klantgericht, communicatief, kennisdelend, rijbewijs B.

Vacature bekijken

Adviseur Zwembadwater

Als adviseur zwembadwater bij Eurofins C-Mark ben je verantwoordelijk voor het plannen van eigen werkzaamheden, klantgerichte advisering over zwembadwaterkwaliteit volgens nieuwe wetgeving, en ondersteuning van collega’s. Je voert risicoanalyses uit, adviseert bij normafwijkingen, en traint klanten in installatiebeheer. Met een team van 20 adviseurs deel je kennis en ervaring in drink-, proces- en zwembadwater. Vereisten zijn Mbo- of hbo-niveau, affiniteit met microbiologie, communicatieve vaardigheden en rijbewijs B. Doorgroeimogelijkheden binnen Eurofins C-Mark omvatten andere watergebieden of een leidinggevende rol.

Vacature bekijken

Monsternemer Water (diverse regio’s)

Als Monsternemer Water bij C-Mark ben je het gezicht naar klanten zoals hotels, sportclubs en gemeenten. Je neemt watermonsters af, test ter plekke pH en chloorgehalte, en verwerkt data op je smartphone. Na aflevering op het verzamelpunt worden monsters naar het lab gebracht voor analyse. Je hebt een auto van de zaak, smartphone, werkkleding en werkt minimaal 32 uur per week. Vereisten zijn nauwkeurigheid, teamspirit, rijbewijs B en goed Nederlands.

Vacature bekijken

Keerklepcontroleur (meerdere regio’s)

Als keerklepcontroleur bezoek je dagelijks klanten om zelfstandig keerklepcontroles uit te voeren, gericht op de hygiëne en veiligheid van drinkwaterinstallaties. Je neemt watermonsters, spoelt en meet temperaturen, voert chemische of thermische desinfecties uit en treft maatregelen bij legionellaoverschrijding. De bevindingen rapporteer je nauwkeurig. Je hebt een voorkeur voor een afgeronde mbo-opleiding in installatietechniek, maar ook zonder diploma ben je welkom als je leergierig bent. Een rijbewijs en VCA-certificaat zijn vereist, of je moet bereid zijn deze te halen. Belangrijke eigenschappen zijn analytisch denken, oplossingsgerichtheid, flexibiliteit, sociale vaardigheden en veiligheidsbewustzijn. Je werkt aan diverse waterveiligheid- en kwaliteitsprojecten, met een jaarcontract en uitzicht op een vast dienstverband en een auto van de zaak voor werkgerelateerde verplaatsingen.

Vacature bekijken

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top