Euro-Index BV

Euro-Index BV

Over ons

EURO-INDEX b.v. is een technische handelsonderneming voor levering van meet- en regelapparatuur voor veiligheid, onderhoud en nieuwbouw van technische installaties. Deze activiteiten worden o.a. ondersteund door preventief onderhoud, reparaties, kalibraties en controles aan meet- en regelapparatuur in ons moderne kalibratielaboratorium, kennisdeling door het geven van gedegen advies, cursussen, trainingen en seminars en verhuur van meetinstrumenten.

Nieuws

Vacatures

Service en/of Kalibratie medewerker | Meetinstrumenten (40 uur)

Wij zoeken een Service en/of Kalibratie medewerker binnendienst in ons kalibratielaboratorium in Capelle aan den IJssel.

EURO-INDEX is marktleider op het gebied van test- en meetinstrumenten en biedt een breed en diep assortiment aan met daarbij passende accessoires, software en diensten. Voor verdere uitbreiding van onze teams zijn wij op zoek naar een medewerker voor het periodiek kalibreren en/of onderhouden van de meetinstrumenten van onze klanten. Je wordt intern opgeleid door ervaren collega’s en onze fabrikanten. Je werkzaamheden verricht je binnen een klein team op je eigen vaste werkplek in ons laboratorium.

Vacature bekijken

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top