Winkels Techniek aanwezig bij het Campus Café
Winkels Techniek BV

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Speeddate Winkels Techniek tijdens Campus Café
Op dinsdagmiddag 10 mei organiseerde Kennispark Twente in samenwerking met Twente Board en Novel-T, het Campus Café in de Grote Kerk in Enschede. Een middag die in het teken stond van speeddating! Diverse regionale hightechbedrijven gingen hierbij in gesprek met studenten. Namens Winkels Techniek waren Marlien en Noortje aanwezig om de studenten te vertellen over het werken bij ons mooie bedrijf.

De middag werd gestart met een les Gelukskunde, verzorgd door Mirjam Spitholt. Vervolgens gingen de studenten, afkomstig van de hogeschool en universiteit, in gesprek met de verschillende werkgevers. Naast Winkels Techniek waren ook Rosen Group, LioniX International, Symbol, RE-liON, Sigmax, NX Filtration, Little Rocket, Data Bureau Anlaytics, Maser, Keypoint Consultancy en Xsens aanwezig.

De diverse werkgevers woonden eveneens een recruitmentsessie bij om samen te spreken over de (on)mogelijkheden die er zijn om nieuwe medewerkers te werven. De middag leverde veel inspiratie op, diverse nieuwe contacten én meerdere mooie gesprekken met leuke studenten!

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top