Wilo-Yonos PICO nu standaard voorzien van flowmeter
Wilo Nederland BV

Wilo-Yonos PICO nu standaard voorzien van flowmeter

Vanaf nu is de volumestroom weergegeven in kubieke meter per uur (m3/hr) en af te lezen op het LED-display van de pomp.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

‘Op welke volumestroom draait deze pomp?’, is een veelgestelde vraag van installateurs en particulieren die ons bellen, mailen of benaderen via de Wilo-chat. Laat dit dan ook exact de extra functionaliteit zijn waarmee we elke Wilo-Yonos PICO nu voorzien. Vanaf nu is de volumestroom weergegeven in kubieke meter per uur (m3/hr) en af te lezen op het LED-display van de pomp.

Daarbij behoudt de Wilo-Yonos PICO natuurlijk de hoogrendement EC-motortechnologie gecombineerd met de mogelijkheid om de pomp in te stellen met een precisie van 0,1 meter. Het daadwerkelijke stroomverbruik of eventuele storingscodes waren al inzichtelijk op het LED-display.

De groene-knop-technologie

Naast efficiëntie speelt ook gebruiksvriendelijkheid een grote rol: De Yonos-serie is in deze klasse van kleine circulatiepompen al de meest geliefde serie. Zowel als het gaat om installatie en inregeling als bedrijf en onderhoud. Klanten worden bij de installatie bij elke stap begeleid door middel van de groene-knop-technologie en de menu-symbolen. De pomp is hiermee in een mum van tijd ingesteld!

Ontluchtingsroutine voor een goede werking van de vloerverwarming
Circulatiesystemen zoals bij de vloerverwarming functioneren alleen probleemloos als er geen lucht in de installatie zit. Dit voorkomt het vroegtijdig stukgaan van de pomp en zorgt voor een beter transport van warmte, een verhoogde efficiëntie en een geluidsarm systeem. Elke vloerverwarmingspomp heeft een ingebouwde ontluchtingsroutine. Met deze stand toert de pomp in 10 minuten op en af om zo al het aanwezige lucht af te voeren naar het hoogste punt in het systeem. De installateur ontlucht het systeem, controleert of de systeemdruk nog correct is en vult dit eventueel aan.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top