Wat betekent elektronisch douchen?

Beschrijving

Wat betekent elektronisch douchen?

Een elektronische douche geeft u volledige controle over de belangrijkste zaken zoals temperatuur, waterdebiet en verbruik.

Het is een vernuft systeem waar jaren r&d in gekropen is. Technisch kan je de douche in 2 helften delen – Het brein en de body. Het brein van de douche heeft in dit geval de vorm van een computer (SmartValve™) die niet direct zichtbaar is voor de gebruiker. De Aqualisa SmartValve™ mixer controleert de watertemperatuur 10 keer per seconde om er zeker van te zijn dat het water precies goed is!

En de body? In tegenstelling tot traditionele mengkranen ligt het mengproces uit de buurt van de doucheruimte. Door dit te scheiden, blijft er een strak design over dat er niet alleen minimalistisch uitziet, maar ook flexibiliteit biedt in uw badkamer.

Ons flagship productreeks, de Quartz reeks, staat op het punt om conventionele manieren van douchen uit te dagen en biedt een uitstekende temperatuurstabiliteit, debietcontrole en een eenvoudige start/stop-optie. De tijd dat u met uw arm op de temperatuurhendel klopte en u zich in ijskoud water liet onderdompelen, is definitief voorbij.

Media

Deel op Social Media

Scroll naar top