Ook Harmeling en Leeuwerik live op ECI Gatewise
ECI Software Solutions B.V.

Ook Harmeling en Leeuwerik live op ECI Gatewise

Zowel Harmeling Interieurs B.V. als leverancier Leeuwerik Plaat zijn aangesloten op ECI Gatewise! Daardoor wordt het complete orderproces van deze bedrijven digitaal afgehandeld.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

“Optimaal samenwerken in de keten is essentieel voor innovaties”, aldus Harmeling. “Wij gaan slimmer informatie uitwisselen met onze leveranciers door gebruik te maken van ECI Gatewise.” Leeuwerik spreekt van een grote digitale optimalisering in het orderproces. “Door deze koppeling kan het hele orderproces digitaal afgehandeld worden zonder tussenkomst van e-mails en pdf.”

Wat is ECI Gatewise?
Door verschillende ERP- en bestelsystemen via ECI Gatewise met elkaar te verbinden, zijn afnemers én toeleveranciers in staat veel efficiënter te werken. Dit platform waarborgt hiermee de groei en versterking van ketenintegratie binnen de maakindustrie.

Klanten en leveranciers hebben beide een eigen ingericht proces, waardoor informatie tijdens het in- en verkoopproces veelal uitgewisseld wordt via PDF, Excel en e-mail.

Belangrijke data uit die documenten wordt vervolgens door beide partijen handmatig verwerkt. Dat is arbeidsintensief en foutgevoelig. Met ECI Gatewise wordt dit proces volledig geautomatiseerd.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top