Nieuwe Connect Module voor Wilo-Yonos MAXO
Wilo Nederland BV

Nieuwe Connect Module voor Wilo-Yonos MAXO

Wilo breidt de populaire Wilo-Yonos MAXO pompserie uit met een zogenaamde Connect Module. De uitbreidingsmodule is snel en eenvoudig op alle Yonos MAXO pompen aan te brengen.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Wilo breidt de populaire Wilo-Yonos MAXO pompserie uit met een zogenaamde Connect Module. De uitbreidingsmodule is snel en eenvoudig op alle Yonos MAXO pompen aan te brengen. Deze economisch verantwoorde oplossing verrijkt de circulatiepompen vervolgens met verschillende nieuwe functies, waaronder flexibele integratie in gebouwbeheersystemen (GBS).

Een standaard-circulatiepomp verder uitbreiden
Een aantal jaren geleden voldeden veel circulatiepompen niet meer aan de ErP-richtlijn. Ter vervanging van deze circulatiepompen ontwikkelden we een nieuwe serie hoogrendement standaard-circulatiepompen. Dit was de Wilo-Yonos MAXO, die tot wel 80% besparingen op het stroomverbruik kon opleveren. De Wilo-Yonos MAXO werd daarbij met name ingezet als vervanging voor circulatiepompen die niet zijn opgenomen in een gebouwbeheersysteem (GBS). Voor pompen mét GBS-koppeling moest de premium Wilo-Stratos MAXO uitkomst bieden. In combinatie met de nieuwe Connect Module kan de Wilo-Yonos MAXO nu ook een economisch alternatief bieden voor de Wilo-Stratos MAXO.

Handige ‘Click-in’-module voor functie-uitbreiding
De Connect Module is uitgevoerd als steekmodule oftewel ‘click in’-module. Deze kan achteraf in een handomdraai op alle Yonos-Maxo-pompvarianten worden gemonteerd. De koppeling met het gebouwbeheersysteem verloopt via vrijgave middels de Extern Off, SSM (verzamelstoringsmelding) en SBM (verzamelbedrijfsmelding) functionaliteit van de Connect Module. De module voorziet verder in een geïntegreerde functie voor dubbelpompmanagement met hoofd- en reservebedrijf. Hierdoor is de module een goed alternatief voor externe oplossingen voor dubbelpompmanagement.
Een besparing van tijd, geld en bovendien een grotere betrouwbaarheid tijdens bedrijf waren belangrijke drijfveren achter deze innovatie. Zo wordt de verzamelstoringsmelding (SSM) altijd betrouwbaar getoond, zelfs bij een kapotte of niet functionerende pompmodule. Dit komt de betrouwbaarheid van de pomp ten goede.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top