Modulaire serie DrainLift SANI veelzijdig inzetbaar
Wilo Nederland BV

Modulaire serie DrainLift SANI veelzijdig inzetbaar

Pompenspecialist Wilo heeft een geheel nieuwe lijn opvoerinstallaties geïntroduceerd: Wilo-DrainLift SANI.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Pompenspecialist Wilo heeft een geheel nieuwe lijn opvoerinstallaties geïntroduceerd: Wilo-DrainLift SANI. Met de nieuwe serie is niet alleen het bestaande portfolio gestroomlijnd maar is – door de vergaande modulariteit van de vier basistypes – ook het aantal toepassingsgebieden fors uitgebreid. De vier basistypes zijn S en M, elk met één pomp en L en XL, elk met twee pompen.

Dankzij de grote variëteit in afmetingen en technische uitvoeringen is de DrainLift SANI opvoerinstallatie nagenoeg universeel toepasbaar voor het verzamelen en transporteren van afvalwater. Daarbij varieert het programma van een S-uitvoering voor woningen tot aan een XL-uitvoering voor grote bedrijfsobjecten, zoals kantines of grootkeukens.

Bedrijfszeker en gebruikersvriendelijk
De DrainLift SANI biedt een aantal onderscheidende, gebruikersvriendelijke kenmerken. Zo is de installatie dankzij de compacte uitvoering en het geringe gewicht eenvoudig te transporteren en monteren. Bovendien zorgen verschillende aansluitmogelijkheden voor extra flexibiliteit bij het installeren. Dat biedt met name uitkomst wanneer de opvoerinstallatie in beperkte ruimtes moeten worden geïnstalleerd. Een hoge bedrijfszekerheid wordt daarnaast gegarandeerd door het grote schakelvolume en de thermische motorbeveiliging. Een extra storingsfunctie activeert het alarm onafhankelijk van het net; optioneel kan het alarm ook als push-bericht naar mobiele apparatuur worden gestuurd.

Bij de ontwikkeling en de bouw van de installatie is veel aandacht geschonken aan duurzaamheid. Dat komt onder meer tot uiting in de hoogwaardige materialen zoals roestvrijstaal, fijngietwerk en technische kunststoffen. Duurzaamheid kan zo worden gecombineerd met betrouwbaarheid en corrosiebestendigheid. De Wilo DrainLift SANI opvoerinstallaties laten zich verder eenvoudig onderhouden. Bij de ontwikkeling is voor het onderhouds- en reinigingscomfort nadrukkelijk rekening gehouden met ervaringen en wensen van gebruikers.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top