Grote waterhoeveelheden slim, betrouwbaar en efficiënt verpompt
Wilo Nederland BV

Grote waterhoeveelheden slim, betrouwbaar en efficiënt verpompt

De Wilo-Stratos GIGA2.0, één van de eerste slimme droogloper inline pompen op de markt, bewijst dat efficiëntie en slimme technologie beide goed kunnen worden gebruikt.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Betrouwbare levering speelt een centrale rol in de gebouwentechniek. Vooral in grote gebouwen, waar grote volumestromen soms met grote opvoerhoogtes moeten worden getransporteerd om de verwarmings- en koelcapaciteit te leveren. De Wilo-Stratos GIGA2.0, één van de eerste slimme droogloper inline pompen op de markt, bewijst dat efficiëntie en slimme technologie beide goed kunnen worden gebruikt.

“Onze slimme, inline droogloperpompen bieden vele interfaces voor multipompbesturing, integratie in gebouwbeheersysteem, verwerving van productiegegevens, en ultramoderne opties voor mobiele toegang via Wilo-Smart Connect”, legt Jörg Keller uit, Product Manager bij Wilo. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld de pompen via Bluetooth met een mobiel apparaat worden geconfigureerd en bediend. “Via het Wilo-Net-bussysteem bestaat ook de mogelijkheid voor toegang en multipompbesturing op afstand”, aldus Keller. De Wilo-Stratos GIGA2.0 biedt met de optionele Wilo-CIF-module nog een interface, die onder meer moderne en veilige ethernetcommunicatie met het gebouwautomatiseringssysteem mogelijk maakt. Dit wordt tot stand gebracht met de bewezen en marktbare protocollen BACnetIP en MODBUSTCP.

Intuïtieve en veilige inbedrijfstelling
De verdere ontwikkeling van de Wilo-Stratos GIGA, die keer op keer in het veld is beproefd en getest, omvatte nieuwe bevindingen van talrijke marktstudies. “Tijd is een enorme factor voor zowel operators als installateurs, dus installatiegemak en intuïtieve bediening spelen een grote rol. Hier hebben we met de Wilo-Stratos GIGA2.0 vooral rekening mee gehouden”, meldt Jörg Keller. Naast deze eigenschappen heeft de Wilo-Stratos GIGA2.0 ook een toepassingsgerichte instelhulp voor optimale besturing van de pomp vanuit een toepassingsoogpunt. Het systeem wordt aangestuurd door middel van de bewezen Groene knoptechnologie, waarbij alle stappen duidelijk worden weergegeven op het grote scherm. Hierop zijn ook alle bedrijfsgegevens uit te lezen voor analyse en optimalisatie.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top