Een warm welkom voor nieuwe medewerkers
Winkels Techniek BV

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Op vrijdagmorgen 24 juni werden collega’s die in de maanden maart, april en mei bij Winkels zijn gestart, verwelkomd in de bouwkeet op onze nieuwbouwgrond voor een introductiedag.
Voorzien van een kop koffie luisterden de collega’s naar de verhalen van onze eigen directeur Niek (Leferink) over de geschiedenis van Winkels en de toekomstvisie van het bedrijf.
Natuurlijk mocht bij deze introductie ook een voorbeeld van een van onze bijzondere werken niet missen. Daarom kregen de nieuwe collega’s tijdens deze introductie ook een rondleiding van Joost (Teamleider ICT & Beveiliging) in de commandokamer van FC Twente.
Onder begeleiding van Noortje (HR-Manager) werd eveneens gesproken over de eerste ervaringen als nieuwe collega binnen Winkels. Men was heel positief over de wijze waarop andere collega’s hun best doen om de nieuwe collega’s thuis te laten voelen en vriendelijk en positief naar elkaar is. De introductie werd afgesloten met een heerlijke lunch en een positieve terugblik op deze ochtend.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top