De Wilo-Isar BOOST5: drukverhogingssysteem in en rondom de woning
Wilo Nederland BV

De Wilo-Isar BOOST5: drukverhogingssysteem in en rondom de woning

De Wilo-Isar BOOST5: drukverhogingssysteem in en rondom de woning

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Een kerntaak voor waterleveranciers is voldoende drinkwater leveren. Niet alleen de hoeveelheid water is belangrijk, maar zeker ook de constante waterdruk in de woning. Het nieuwe, compacte drukverhogingssysteem Wilo-Isar BOOST5 garandeert een constante druk bij alle aftappunten voor de huishoudelijke watervoorziening. Uiteraard werkt deze zeer geluidsarm en efficiënt.

Herkenbaar: een te lage waterdruk?
Een te lage waterdruk in huis kan verschillende oorzaken hebben. Een van de voornaamste oorzaken is de zomertijd. Vooral op warme zomerdagen kan het gebeuren dat er veel mensen gelijktijdig gebruik maken van de kraan. Iedereen gebruikt in de zomer meer water voor bijvoorbeeld douchen of watersproeiers in de tuin. Dit zorgt voor een erg hoge vraag bij de drinkwaterproductiebedrijven. De maximale productiecapaciteit van de bedrijven wordt hiermee overschreden, waardoor de waterdruk een stuk lager is dan normaal. De kraan stroomt dan minder hard of het water uit de douche is een stuk minder krachtig dan normaal. Wilo’s oplossing voor dit probleem is de Wilo-Isar BOOST5, een nieuw drukverhogingssysteem voor de huishoudelijke watervoorziening dat overal en altijd voor de ideale comfortabele waterdruk zorgt.

Lage energierekening door slimme sensoren.
De Wilo-Isar BOOST5 is voorzien van frequentieregeling. Slimme sensoren passen afhankelijk van de watervraag, het toerental automatisch aan. Bij een lage waterafname hoeft de pomp immers niet voluit te draaien. Het systeem werkt soepel en stil dankzij de efficiënte hydraulica en de geluidwerende pompbehuizing. Door het moderne, compacte ontwerp kan het systeem in de thuisomgeving worden geïnstalleerd zonder op te vallen.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top