Compleet vernieuwde Wilo-Stratos PICO
Wilo Nederland BV

Compleet vernieuwde Wilo-Stratos PICO

Wilo lanceert de nieuwe versie van de befaamde Wilo-Stratos PICO hoogrendementpomp. De pomp wordt o.a. veel toegepast in verwarmingssystemen en op vloerverwarmingsverdelers. Deze natlopercirculatiepomp heeft nu een volledig grafisch 2"-kleurenscherm.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Wilo lanceert de nieuwe versie van de befaamde Wilo-Stratos PICO hoogrendementpomp. De pomp wordt o.a. veel toegepast in verwarmingssystemen en op vloerverwarmingsverdelers. Deze natlopercirculatiepomp heeft nu een volledig grafisch 2″-kleurenscherm. Niet eerder was installatie en inbedrijfstelling zo eenvoudig. De toepassingsgeleide instellingsassistent is zeer gebruiksvriendelijk en biedt veel besturingsfuncties voor optimalisatie aan de toepassing. Met de optionele Smart Connect-module BT kun je de pomp met je smartphone eenvoudig uitlezen en bedienen. Hydraulisch balanceren is nog nooit zo makkelijk geweest. En aan jouw klant biedt de pomp maximale energiebesparing.

Eenvoudig te installeren Stratos PICO
Net als elke andere compacte circulatiepomp heeft ook de nieuwe Stratos PICO standaardmaten. Hierdoor biedt Wilo voor bijna elke oude compacte circulatiepomp een ideale vervanger met dezelfde leidingaansluiting en inbouwlengte.

Eenvoudig elektrisch aansluiten met de Wilo-Connector
Het elektrisch aansluiten van de pomp is een fluitje van een cent. Zeker in het geval van de vervanging van een (Stratos-, Yonos- of Varios-) PICO. In de doos vind je altijd de Wilo-Connector waarmee je zonder gereedschap snel de elektrische aansluiting voorbereid.

Intuïtieve bediening met groene knop en groot kleurenscherm
Een bijzonder kenmerk van de Wilo-Stratos PICO is de intuïtieve bediening. Je bedient de pomp eenvoudig, met één hand, dankzij de bekende groene knop aan de voorzijde van de behuizing. Het grote kleurenscherm maakt navigeren door het menu veel eenvoudiger. Met de groene druk-draaiknop stel je op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier bedrijfsmodi in, zo ook de automatische nachtverlaging. Tot slot, maakt de instellingsassistent de eerste installatie nog gemakkelijker.

De automatische ontluchtingsfunctie helpt je het pomphuis luchtvrij te maken. Een luchtvrije installatie met voldoende druk zorgt voor een probleemloze werking van de installatie.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top