Apogee Instruments Field Spectroradiometer (SS-110/120)

Beschrijving

Apogee Instruments Field Spectroradiometer (SS-110/120)

Naast de spectroradiometers voor laboratoriumgebruik, heeft Apogee Instruments nu een serie voor in het veld. De SS-serie is beschikbaar met twee golflengte opties: 340 tot 820 nm (SS-110) en 635 tot 1100 nm (SS-120). Beide uitvoeringen zijn beschikbaar met verschillende lenzen (Field Of View): 180° (voor hemisferische metingen), 150° en 25° (voor reflectie metingen).
De Apogee Field Spectroradiometer is klein, licht van gewicht en heeft een weerbestendige behuizing. Bovendien is deze meter laag in stroomgebruik en heeft een automatische temperatuur correctie. De bijgeleverde grafische software, Spectrovision, is makkelijk in gebruik en biedt veel optisch voor de meetregistratie. Data kan worden uitgelezen door middel van een directe USB aansluiting op de PC, of via aansluiting op een logger (ModBus uitgang).
Typische toepassingen zijn lichtspectrum metingen (energie flux dichtheid, foton flux dichtheid, verlichtingssterkte) van verschillende lichtbronnen, reflectie en transmissie metingen van natuurlijke (vaak gewas) en synthetische materialen.

Media

Galerij

Website

Downloads

Deel op Social Media

Scroll naar top