Accubalance 8380 van TSI.

Beschrijving

Accubalance 8380 van TSI.

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan het balanceren van luchtzijdige installaties. Om aan deze eisen te kunnen blijven voldoen heeft TSI nog niet zo lang geleden een debietmeter ontwikkeld op basis van de bestaande Accubalance, model 8375. Deze Accubalance model 8380 is uitgerust met een aparte micromanometer model 8715.

Met de LogDat app van TSI worden metingen eenvoudiger en efficiënter uitgevoerd. Tot op 30m van het meetpunt kunnen real-time meetwaarden waaronder de luchtstroom en de temperatuur op uw smart Phone of tablet opgeslagen worden. Deze app is ook een goed hulpmiddel bij traverse metingen in kanalen en het organiseren, opslaan en exporteren van meetrapporten.

Met de nieuwe verrijdbare houder wordt de debietmeter op eenvoudige wijze tegen een plafond rooster geklemd. Zo kunnen in kortere tijd meer luchtroosters afgeregeld worden.

Met een speciaal ontwikkelde Swirl X flow conditioner zijn debietmetingen aan wervelstroomroosters van het type Swirl en Twist beduidend nauwkeuriger geworden.

Functies van de Accubalance 8380 zijn het berekenen van de warmtestroom, de maat van turbulentie uitgedrukt in % en de gemiddelde luchtsnelheid en/of luchthoeveelheid volgens de Log Tchebycheff methode. Voor het nauwkeuriger meten van grotere luchthoeveelheden is er tevens back-pressure compensatie aanwezig.

Op het display van de micromanometer 8715 worden 5 verschillende meetwaarden weergegeven. Deze meetwaarden kunnen in het intern geheugen opgeslagen worden. Met een aparte STATS toets op de 8715 worden het gemiddelde, minimum, maximum en het aantal metingen op het display weergegeven.

Media

Galerij

Website

Downloads

Deel op Social Media

Scroll naar top