Meet the startups

Qventi

Eigenaren: Tim Hoogendoorn & Pieter Snep
Oprichtingsdatum: 27-8-2020

Startups Installatie Vakbeurs 2021

De ambitieuze, ondernemende oprichters hebben in 2020 doen besluiten om de airconditionermarkt met een geheel nieuw en eigen merk te betreden. Met meer dan 15 jaar ervaring binnen de productontwikkeling in de klimaatbranche en een enorme passie voor het bouwen van exclusieve  assortimenten binnen (inter)nationale handel komt met Qventi voor zowel Tim Hoogendoorn als Pieter Snep een grote ambitie tot leven.

Qventi staat symbool voor hoogwaardige, verfrissende airconditioners, die zich kenmerken door hoge (basis)specificaties, die zich competitief verhouden tot de markt. We zien nog vele kansen binnen de (groei)markt van de airconditioning en zijn ook voor het seizoen 2022 weer in staat om de markt te verrassen. Onze nieuwe ideeën in combinatie met een andere denkwijze, resulteren in enkele fraaie series en producten, die zich onderscheiden op het gebied van design, functionaliteit, duurzaamheid en installatiegemak.

We willen niet alleen de consument de best mogelijke specificaties bieden, maar tevens ook de maximale (installatie)voordelen bieden voor de installateur. Qventi is dan ook een installateursmerk, dat zich middels selectieve distributie richt op de gecertificeerde installateurs, die ook zelf de installatie verrichten. Samen met deze kwaliteitsinstallateurs willen we bouwen aan een succesvol partnerschap om de consumenten te voorzien van vakkundig geïnstalleerde, Qventi airconditioners, die bijdragen aan het comfort van de gebruiker.

Qventi streeft naast een (h)eerlijk klimaat voor de consument, ook naar een eerlijk klimaat voor de wereld. We ondernemen met respect voor mens, milieu en onze partnerinstallateurs, hetgeen leidt tot een weloverwogen assortiment waarbij zowel de installateur, als de eindgebruiker kan genieten van Qventi en het geboden comfort.

Let things talk

Eigenaar: Edwin Muller
Oprichtingsdatum: 1-7-2020

Startups Installatie Vakbeurs

Let Things Talk richt zich op het verduurzamen van leer- en werkomgevingen. Duurzaam ondernemen wordt gezien als duur. Terwijl organisaties willen doorgaans juist hun kosten verlagen. Echter de uitstoot van Co2 reduceren is een noodzaak geworden in plaats van een must om klimaatverandering tegen te gaan. Let Things Talk BV heeft daarom oplossingen ontwikkeld voor  een gezonde leer- en werkomgeving, het verbeteren het welzijn van studenten en medewerkers en het verlagen van energieverbruik met onze eigen ontwikkelde sensoren en software. Daarmee laten wij u besparen op energie en verlaagt u de Co2 uitstoot. Zo is uw investering goed voor het klimaat, uw gezondheid, maar ook goed voor uw portemonnee door een flinke besparing op de alsmaar stijgende energiekosten.

Wij helpen mee aan een duurzame wereld voor de volgende generaties door op microniveau slim om te gaan met energie. Specifiek voor installatiesector betekent dit, dat er een nieuw businessmodel ontstaat en dat de installatiesector aanvullende hoogwaardigere dienstverlening kan aanbieden en ”on-top’ extra diensten kunnen aanbieden in één systeem. Zoals luchtkwaliteit monitoren, bezettingsgraad meten en slim schoonmaken.

Bezoek deze startups in de Startup Zone op Installatie Vakbeurs Hardenberg in Hal 1.

Deel dit bericht

Scroll naar top