Het Waterbehandelingsplein

Partners van ENVAQUA demonstreren tijdens Installatie Vakbeurs 2022 op het Waterbehandelingsplein de laatste technieken
en oplossingen voor het behoud van schoon en hygiënisch drinkwater.
Bezoek de stands van onderstaande exposanten voor een live demonstratie van de nieuwste producten.

Over ons

Aquador is oa. gespecialiseerd in het bestrijden van de Legionella bacterië. De ervaring en kennis wordt gebruikt om speciale reinigingstechnieken toe te passen.
Maar ook reinwaterreservoirs, zandfilters, transportwaterleidingen, waterwinputten etc. worden door ons gereinigd en gedesinfecteerd. Onderdelen zoals sproeiers, filterdoppen en beluchtingsringen worden op milieu verantwoorde wijze gereinigd en gedesinfecteerd.
Wij zijn een VCA gecertificeerd bedrijf, werken met KIWA gekeurde producten en zijn marktleider op het inzetten van duurzame milieuverantwoordelijke technieken.

Aquador is er voor de klant zowel vóór de watermeter als na de watermeter, van bron tot kraan!

Aquador BV
Standnummer: 3.5

Schell
Standnummer: 3.1

Over ons

Schell produceert een uniek programma elektronische sanitaire kranen voor vrijwel ieder tappunt en ieder gebouw. De kranen kunnen naar wens spoelen waarbij tevens de spoelgegevens gelogd worden voor het legionella beheer. Hierdoor wordt het drinkwaterbeheer vanuit de kranen overgenomen wat resulteert in een enorme kostenbesparing en veilig drinkwater. Schell voldoet hiermee aan de gestelde eisen voor drinkwater onderhoud.

Over ons

Met de productlijn van Longus bent u verzekerd van de noodzakelijke veiligheid in het kader van de Legionellabacterie en drinkkwaliteit. De producten zijn eenvoudig in installatie, gebruik en vervanging. Longus is universeel en hierdoor toepasbaar op bestaande douchesystemen.

Longus B.V.
Standnummer: 3.2

AQURAAT BV
Standnummer: 325.10

Over ons

AQURAAT, bij al uw vragen over waterkwaliteit!

Water zit vol met opgeloste en niet opgeloste bestandsdelen. Deze bestandsdelen bepalen samen met de omstandigheden of het water de juiste kwaliteit heeft voor uw toepassing. Wij kunnen u helpen met het bepalen of uw water geschikt is voor uw toepassingen of hoe de benodigde kwaliteit bereikt kan worden.

Over ons

PB International B.V. is al ruim 20 jaar specialist op het gebied van ultrafiltratie. Wij zijn producent van ultrafiltratie modules- en systemen om uw waterleidingnet en tappunt van schoon en veilig water te voorzien.

P.B. International BV
Standnummer: 3.4

Van Remmen UV Techniek
Standnummer: 3.7

Over ons

Van Remmen UV Technology is leverancier van Europa’s meest duurzame UV desinfectie systemen. Een unieke benadering en grote passie voor ons vak is de kracht van ons bedrijf. We kijken verder en denken in oplossingen. Wij testen en valideren onze UV apparatuur met micro-organismen, om er zeker van te zijn dat onze systemen doen wat ze moeten doen. Duurzaamheid heeft een hoge prioriteit binnen ons bedrijf. Vanuit deze gedachte ontwikkelen we apparatuur die de meest energiezuinige in het segment zijn.

Scroll naar top