Stiebel Eltron Nederland BV
Stiebel Eltron Nederland BV

Stiebel Eltron Nederland BV

Over ons

STIEBEL ELTRON is de vakpartner op het gebied van warm water, ventilatie, verwarming en koeling. Vooruitgang beschouwen wij niet als een doel op zich, maar als een kans om de kwaliteit van leven te verbeteren. Daarom ontwikkelen we sinds 1924 state-of-the-art, geavanceerde oplossingen. En laten we ons inspireren door uw wensen en de eisen van het moderne leven. Waarom? Omdat we geloven in de toekomst van elektriciteit uit duurzame energiebronnen en, bij uitbreiding, het succes van de energietransitie. Het is een reis die we samen moeten ondernemen.

Standaardoplossingen voor uiteenlopende situaties
Het woningtekort en de energietransitie gaan hand in hand. Ze versterken elkaar maar maken het absoluut niet gemakkelijk. Wij zijn van mening dat voor een gasloze toekomst de samenwerking meer dan ooit aan moeten gaan. Dat begint in onze ogen met het elkaar zo makkelijk mogelijk maken. Dus zetten we onze kennis, persoonlijke aanpak en het belang van comfort zo in dat jij zorgeloos en comfortabel het juiste systeem kunt selecteren en installeren. Ons antwoord daarop is WP (warmtepomp) easy: standaard sets voor de meest uiteenlopende situaties. Waardoor advies, planning en installatie makkelijker worden dan ooit. Wij zijn jouw partner in zorgeloos comfort. Hybride oplossingen zijn te vinden in onze H-LINE. Sets speciaal voor renovatie zijn ondergebracht in de R-LINE. Alle sets specifiek geselecteerd voor nieuwbouw vallen onder de N-LINE.

Samen gaan we voor installatiegemak
We hebben meer dan 45 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van warmtepompen – dus we begonnen lang voordat anderen in dit alternatief voor olie- of gasverwarming geloofden. Deze jarenlange ervaring hebben we ingezet bij de selectie van de sets. Voor elk woningtype hebben wij voor jou de juiste set samengesteld. Het voordeel van onze sets is dat deze door de slimme combinaties van onze producten en diensten enorm veel voordeel oplevert qua installatiegemak. Per set leveren wij standaard alle tekeningen, beschrijvingen en verklaringen aan die nodig zijn. De set bestaat uit een (combi)boiler en warmtepomp of het is een all-in-one systeem.

Voordelen van onze sets
• Elke set inclusief tekeningen, bestekteksten, beschrijvingen en verklaringen
• Zeer gebruiksvriendelijke warmtepompmanager (WPM)
• Alle sets zijn geschikt voor koeling
• Alle veelzijdige functies samengebracht in één compact binnentoestel
• Plug & play installatie oplossing van hoogwaardige kwaliteit
• Met weinig installatiekosten maximaal resultaat
• Maatwerktraining per set
• Eenvoudige ingebruikname

Stroom is de toekomst
Stroom uit de zon en wind is energie, die ook morgen nog tot onze beschikking staat. Met intelligente groene oplossingen voor jouw klant gaan we samen voor een duurzame toekomst. Naast onze sets bieden we ook verschillende home comfort producten aan. Zoals boilers, doorstromers, ventilatiesystemen, warmtepompboilers en elektrische verwarmingstoestellen.

Maak het mogelijk door gratis trainingen
De stijgende prijs van energie heeft verduurzamen mainstream gemaakt. Hierdoor is bij elke ketelvervanging, of het nu een individuele woning, een complete wijk of een appartementencomplex betreft, de toepassing van warmtepomptechniek ook economisch aantrekkelijk geworden. Ruim 2 miljoen woningen zijn qua energielabel geschikt om op korte termijn de stap naar warmtepomptechniek te maken. Voor duurzaam tapwater zijn al veel meer woningen geschikt. Ben jij de installateur die het mogelijk gaat maken? Of mis je daarvoor nog kennis in je toolbox? Volg dan onze gratis eendaagse trainingen gemaakt door installateurs en voor installateurs. De trainingen zijn altijd, afgestemd op jouw niveau, praktisch ingericht en combineert met exclusieve STIEBEL ELTRON tools.

Onze trainingen:
– Advies en samenstellen warmtepompsystemen
– Basiskennis en montage warmtepompen
– Inbedrijfname en storingen warmtepompen
– Basiskennis en montage Home Comfort
– Specifieke trainingen per set
– Maatwerktrainingen voor onder andere seriematige bouw

Jij kan na onze trainingen zorgeloos en comfortabel aan de slag!

Nieuws

Met 1 systeem klaar in projectmatige bouw

Met 1 systeem klaar in projectmatige bouw

Gebouwen moeten worden uitgerust met energiezuinige verwarmings- en warmwatersystemen die zoveel mogelijk gebruik maken van hernieuwbare energiebronnen. Daarvoor is een hoge isolatiegraad van belang. Dus ventilatie is belangrijker dan ooit!

Lees meer »
De toekomst van installateurs

De toekomst van installateurs

We moeten van het gas af is een veel gehoorde uitspraak. Maar wat betekent dat voor installateurs? Kan elke installateur zomaar duurzame elektrische producten aansluiten of is daar meer voor nodig?

Lees meer »
Voor elk project de juiste set

Voor elk project de juiste set

Selecteer snel en eenvoudig warmtepompsets voor uiteenlopende projecten. De sets zijn plug & play installatie oplossingen van hoogwaardige kwaliteit. Dat noemen wij WP easy: Warmtepomp easier than ever.

Lees meer »
Hoe hybride wil je het hebben?

Hoe hybride wil je het hebben?

Tegenwoordig hoor je het aan alle kanten: De gaskraan moet dicht. Echter meer dan de helft van onze energie komt daar vandaan. Dus moeten we ook meer dan de helft van minder energie gaan gebruiken. Of zijn er andere oplossingen?

Lees meer »
Leader van de Energietransitie 2023

Leader van de Energietransitie 2023

STIEBEL ELTRON is een van de toonaangevende leveranciers van klimaatvriendelijke verwarmingstechnologie in Europa: het volledige productassortiment van de Duitse middelgrote onderneming is compatibel met de klimaatdoelstellingen.

Lees meer »

Vacatures

Open sollicitatie?

STIEBEL ELTRON zoekt teamleden die ook van gas los willen m/v

We zijn voortdurend op zoek naar mensen (mbo+/hbo) die van aanpakken weten en bij een bedrijf willen werken dat dagelijks werkt in de groeiende markt van duurzaamheid. Je bent de spil tussen sales, verkoop, service en logistiek en hebt gevoel voor commercie. Of wellicht spreekt één van die onderdelen je zo aan, dat je juist in die richting je werk wilt invullen? Bij STIEBEL ELTRON Nederland kan het allemaal. Je richt je eigen baan in. Zo doet iedereen wat hij/zij het liefste doet, en dat werkt wel zo prettig! Hoe jij doorgroeit binnen onze organisatie, heb je zelf mede in de hand.

Functie-eisen
Je hebt een mbo+/hbo diploma. Bijvoorbeeld op het gebied van:

› Sales
› Logistiek
› Verkoopondersteuning
› HR
› Techniek

Vacature bekijken

Technisch Support Medewerker

Wil jij graag meewerken aan een duurzamere wereld en ben jij niet bang om de telefoon op te nemen? Wil jij graag alles leren over klimaattechniek en daardoor ook onze klanten helpen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Wat ga je doen?
Als Technisch Support Medewerker help jij bij het oplossen van storingen en beantwoord jij de vragen van onze klanten (installateurs & servicepartners). We hebben ruimte voor zowel een junior als een senior medewerker. Geweldig natuurlijk als je al veel kennis en ervaring hebt, maar als dat niet het geval is, leren wij je dit graag aan.

Als je helemaal bent ingewerkt, bestaat jouw takenpakket uit:
› Het verstrekken en toelichten van technische documentatie;
› Adviseren over benodigde producten;
› Het controleren en afhandelen van retourgoederen;
› Verzorgen van instructies aan servicepartners en installateurs;
› Het registreren en afhandelen van service aanvragen in een datasysteem;
› Het verwerken van verslagen.

Vacature bekijken

Service Engineer

Wil jij dagelijks werken met duurzame en innovatieve producten waaronder warmtepompen? Werk jij graag samen met het team aan de perfecte klantbeleving bij vragen en storingen? Dan hebben wij de functie voor jou!

Wat ga je doen?
Als Service Engineer Duurzaam zorg jij voor het oplossen van problemen waar de installateur niet uit komt en bestaat je takenpakket uit o.a.:
› Het oplossen van storingen en uitvoeren van reparaties aan warmtepompinstallaties op locatie;
› Inbedrijfstellen van duurzame warmtepompinstallaties op locatie;
› Het oplossen van storingen en uitvoeren van reparaties aan de Homecomfort-producten van Stiebel Eltron zoals elektrische boilers, doorstromers en elektrische kachels;
› Het geven van telefonische ondersteuning en back-up aan installateurs;
› Het controleren en afhandelen van retourgoederen;
› Verzorgen van instructies en trainingen aan servicepartners en installateurs;
› Het registreren van service aanvragen in een datasysteem;
› Het verwerken van verslagen.

Vacature bekijken

Trainer en kennismanager

Word jij enthousiast van het delen van kennis en het geven van trainingen? Lijkt het jou een leuke uitdaging om een interne opleidingsacademie op te zetten? Dan hebben wij de baan voor jou!

Wat ga je doen
Iedereen die met onze producten werkt, willen we inspireren om nóg meer te leren en een duurzame toekomst te vormen. Als Trainer en Kennismanager vormt dit de basis van jouw functie. Jij tilt de trainingen die worden gegeven naar een hoger niveau. Sterker nog, jij gaat de STIEBEL ELTRON Academy opzetten.

Je onderzoekt ontwikkelingen in de markt en behoeften van de klant. Met aandacht voor de customer journey ontwikkel je concepten en de juiste leeromgeving. Je inspireert collega’s en leert hun nog beter de informatie over te brengen. Natuurlijk verzorg jij zelf ook trainingen. Denk aan leertrajecten, losse trainingen (face-to-face of online), webinars, video’s, social media… en alles wat verder past in de door jou gemaakte opleidingsplannen.

Vacature bekijken

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top