SFA Benelux B.V.

SFA Benelux B.V.

Over ons

Sinds 1958 levert de Franse SFA Group de meest innovatieve producten binnen de sanitaire sector. Vandaag is SFA een sterk gevestigde waarde en wereldwijd marktleider op het gebied van sanitaire installaties. SFA producten worden geproduceerd in eigen fabrieken te Frankrijk, Duitsland & Italië en over de gehele wereld geëxporteerd.

SFA Benelux is een 100% dochter van de SFA Group en verzorgt vanuit Echt (Nederland) de verkoop, marketing, distributie en service van twee innovatieve topmerken in de Benelux: Sanibroyeur® en Kinedo®.

Sanibroyeur
SFA is de uitvinder en fabrikant van de wereldberoemde Sanibroyeur®, waarmee je overal in huis een wc, badkamer, keuken of wasruimte, zonder breekwerk of ingrijpende verbouwing kan installeren. Het assortiment bestaat uit (industriële) vuilwaterpompen, fecaliënvermalers, compact-toiletten, opvoerinstallaties en condenspompen voor een breed scala aan huishoudelijke en commerciële toepassingen. SFA is een mondiale marktleider op het gebied van sanitaire installaties.

Kinedo
Kinedo® doucheproducten leveren al vijftig jaar dagelijks comfort en esthetiek in badkamers over de hele wereld. Als ontwikkelaar van innovatieve doucheproducten begrijpt SFA als geen ander de essentie van douchebeleving. Het ruime Kinedo-assortiment douchecabines, douchebakken + wandpanelen, douchewanden, badwanden, douchekolommen en ergonomische producten. Kwaliteit en technisch vakmanschap, made in France.

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top