SEP- GACIA Europe
SEP- GACIA Europe

SEP- GACIA Europe

Over ons

De verduurzaming start met de groepenkast!

Schotman Elektro B.V. – Uw betrouwbare partner in elektrotechnische groepenverdelers, modulaire componenten en aansluitmaterialen. Als een toonaangevend elektrotechnisch handelsbedrijf en fabrikant in Nederland, zijn wij gespecialiseerd in hoogwaardige groepenkasten, verdelers, modulaire componenten en aansluitmaterialen voor zowel woningen als kleine utiliteitsgebouwen. Onze merken, SEP- en GACIA Europe, staan synoniem voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Met ons kantoor en magazijn gevestigd in Assen, hebben we een solide basis van waaruit we de verkoop en distributie van onze producten verzorgen. Ons uitgebreide assortiment is altijd ruim voorradig in onze moderne magazijnfaciliteiten, waardoor we efficiënt en snel aan uw bestellingen kunnen voldoen.

Als innovatieve organisatie zijn we vastberaden om voortdurend hoogwaardige producten te ontwikkelen, produceren en leveren aan onze groothandels en elektrotechnische partners. Onze medewerkers staan klaar om professionele technische ondersteuning te bieden, advies te geven en de juiste oplossingen te vinden voor al uw aanvragen, of het nu gaat om standaard groepenkasten of maatwerkprojecten. We begrijpen dat elk project uniek is en streven ernaar om aan al uw specifieke vereisten te voldoen.

Met Schotman Elektro B.V. als uw partner bent u verzekerd van hoogwaardige producten en professionele technische ondersteuning. We geloven in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen, kwaliteit en service. Onze klantgerichte aanpak stelt ons in staat om uw wensen en behoeften volledig te begrijpen, zodat we de beste oplossingen kunnen bieden die aan uw verwachtingen voldoen.

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top