Rotman Whirpools

Rotman Whirpools

Over ons

Rotman Whirlpools is in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevende whirlpoolbouwer in Nederland.

We bouwen whirlpoolsystemen op bestaande badkuipen. Deze kuipen worden kaal aangeleverd en in onze eigen moderne productiehal omgebouwd naar een whirlpool. De kale badkuipen kunnen van elk merk en elke maat zijn: standaard, vierkante, ronde, vijf- en zeshoekig en kuipen met een formaat van een klein zwembad.

De whirlpoolsystemen worden op maat gemaakt, net wat de opdrachtgever wil. Alleen jets aan de zijkant of bodemjets, of een combinatie van deze. Er kan onder meer een veelvoud aan jets toegepast worden, Nano jets (extra vlak), pneumatische bediening of elektronische bediening, LED (kleuren)verlichting en badverwarming. Doordat we zelf bouwen kunnen we heel goed rekening houden met het beschikbare budget van een klant. Voor elk budget wat wils.

Inmiddels hebben we een goede naam opgebouwd bij een groot aantal sanitairzaken. Dat komt doordat we op maat kunnen maken, waardoor bijna elke whirlpool uniek is. Daarnaast werken we alleen met kwaliteitsonderdelen en niet met kunststof zoals je helaas nog vaak ziet. Wij werken met messing en verchroomde onderdelen. Deze blijven altijd goed en zijn in tegenstelling tot kunststof onderdelen ongevoelig voor de chemicaliën van schoonmaakmiddelen.

Voor Rotman Whirlpools is geen uitdaging te groot. Zo zijn we één van de weinige whirlpoolbouwers in heel Nederland die een whirlpoolsysteem in vrijstaande baden weten in te bouwen. Daar zijn we trots op.

Vanzelfsprekend houden we ook de ontwikkelingen op de markt in de gaten. Zo zijn we koploper op het gebied van de veelgevraagde gekleurde jets (JETLINE SERIES). Klanten kunnen kiezen uit chroom, goud, maar ook matzwart en RVS geborsteld. Op deze manier is de gehele badkamer in dezelfde kleur af te stylen.

Daarnaast hebben we onlangs een fluisterstil whirlpoolsysteem (SILENT SERIES) op de markt gebracht voor nog meer comfort en ontspanning. Dat is echt ultiem genieten van een wellnessbeleving thuis.

Rotman Whirlpools is dé specialist in ‘bubbelbaden’. Een Rotman whirlpool kan gekocht worden via een van de vele sanitairzaken waar we mee samen werken. Daarnaast is het mogelijk om ons via een eigen installateur in te schakelen voor de bouw van een whirlpool.
Het is leuk om te vermelden dat u onze whirlpools ook in diverse hotels aan kunt treffen.

We leveren met onze eigen transportdienst de whirlpools af in zowel Nederland als België en hebben tevens een eigen servicedienst. Zo houden we alles zelf in de hand en kunnen we steeds sturen op kwaliteit.

Graag zijn we u van dienst!

Nieuws

NIEUW: Jetline SERIES!

NIEUW: Jetline SERIES!

Gekleurde jets (ipv chroomkleurig) in de whirlpool om de badkamer compleet in 1 kleur af te kunnen stylen! Bijvoorbeeld: Black Tin (zie afbeelding). Ook te verkrijgen in geborsteld RVS.

Lees meer »

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top