robatherm Nederland
robatherm Nederland

robatherm Nederland

Over ons

Geen gebouw is hetzelfde. Maatwerk vraagt maatwerk.
robatherm is dé expert in luchtbehandeling waar hygiëne en efficiëntie samenkomen.

Een gezond en veilig werk- en leefmilieu staat bij iedereen hoog op de agenda. De Covid-19 crisis heeft laten zien hoe belangrijk ventilatie en schone lucht is. Binnenklimaatbeheersing is niet alleen voldoen aan bouwbesluiten en regelgeving, maar is juist gericht op mens en milieu. Hoe zorg ik dat werknemers en bewoners verzekerd zijn van frisse en gezonde lucht. Daarbij spelen ook kostenbeheersing en energietransitie een belangrijke rol.

Ieder gebouw heeft specifieke eisen. De bestemming van het gebouw is mede bepalend voor de technische invulling van een veilig en schoon binnenklimaat, een hospitaal heeft andere eisen voor klimaatbeheersing dan een binnenzwembad.

Samen met de creativiteit van de architect of de beperkingen van bestaande bouw vraagt dit om expertise en een oplossing op maat.

robatherm staat voor kwaliteit en technologisch leiderschap. Al meer dan 30 jaar de vertrouwde partner op het gebied van HVAC-luchtbehandeling met geïntegreerde regel- en koeltechniek en warmtepomptechnieken. Wij zijn dé expert in luchtbehandelingstechniek waar verhoogde eisen op het gebied van hygiëne gevraagd worden zoals in voedselproductie, laboratoria en ziekenhuizen.

Iedere vraag vertalen wij in een luchtbehandelingskast op maat. Geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden in onze ultramoderne fabriek in Zuid-Duitsland waarbij veiligheid en duurzaamheid voorop staan.

Onze ervaren backoffice in Lelystad staat klaar voor professioneel advies en geven indien nodig alle support tijdens installatie.

robatherm, the air handling company

Nieuws

AWL,  Harderwijk

AWL, Harderwijk

In 2020 is AWL verhuisd naar een gloednieuw hoofdkantoor in Harderwijk. Het nieuwe pand is toekomstgericht en duurzaam gebouwd. Een inspirerende plek om te werken aan innovatieve machines voor de toekomst.

Lees meer »

Vacatures

Ervaren Werkvoorbereider 32/40 uur | Lelystad

Waarom zoeken wij jou?

Monair handelend onder de naam robatherm Nederland is dé specialist in hoogwaardige maatwerkoplossingen voor luchtbehandeling.

Een gezond binnenklimaat is belangrijker dan ooit. Frisse scholen, luchtkwaliteit in kantoren, renovatie van oude gebouwen, energietransitie. Er is veel aandacht voor goede ventilatie en klimaatbeheersing en dat merken we in onze aanvragen. Om onze afdeling Werkvoorbereiding te versterken zijn we op zoek naar een nieuw teamlid.

Breng jij techniek en organisatorisch talent samen? Denk je in oplossingen en mogelijkheden? Heb je hbo-niveau door opleiding of ervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature bekijken

Sales Engineer binnendienst 32/40 uur | Lelystad

Waarom zoeken wij jou?

Monair handelend onder de naam robatherm Nederland is dé specialist in hoogwaardige maatwerkoplossingen voor luchtbehandeling.

Een gezond binnenklimaat is belangrijker dan ooit. Frisse scholen, luchtkwaliteit in kantoren, renovatie van oude gebouwen, energietransitie. Er is veel aandacht voor goede ventilatie en klimaatbeheersing en dat merken we in onze aanvragen. Om onze verkoop binnendienst te versterken zijn we op zoek naar een nieuw teamlid dat het als uitdaging ziet onze klanten de juiste oplossing met het beste maatwerk aan te bieden.

Breng jij techniek en commercieel talent samen? Denk je in oplossingen en mogelijkheden? Heb je hbo-niveau door opleiding of ervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur gerust een bericht, dan vertel ik je graag meer over de functie en de mogelijkheden.

Vacature bekijken

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top