Resideo
Resideo

Resideo

Over ons

We zijn een marktleider op het gebied van wooncomfort en veiligheid, en kennen de behoeften van consumenten en installateurs als geen ander. We zijn trots op ons Honeywell Home-portfolio, dat binnen Resideo continu vernieuwd wordt. We zijn enthousiast over onze toekomst als Resideo: het bedrijf dat in elke woning de juiste balans vindt in comfort, veiligheid en besparing én alle apparaten zo slim mogelijk met elkaar laat samenwerken.

Ontdek het gemak en controle van Resideo
Resideo ziet veel kansen om de complexe systemen in moderne huizen op een eenvoudige. intuïtieve manier met elkaar te verbinden. Onze technologie geeft mensen een groter gevoel van veiligheid en is energiebesparend. Daarbij ervaren zij gemak en controle als nooit tevoren.

Resideo: nieuw en vertrouwd
Onze producten en oplossingen bevinden zich in meer dan 150 miljoen woningen over de hele wereld – en daar komen er elk jaar 15 miljoen bij. Onder de vlag van Resideo blijft u het bekende en iconische Honeywell Home-merk tegenkomen op onze producten en oplossingen.

Meer comfort, meer veiligheid, meer energie-efficiëntie
Met Resideo blijven we zowel consumenten als installateurs de beste mogelijkheden bieden om woningen en bedrijfspanden comfortabeler, veiliger en energie-efficiënter te maken.

Producten en diensten van Resideo
Het huis staat centraal in het leven van de meeste mensen, en het feit dat we technologie maken die hun leven een beetje gemakkelijker maakt, is een enorme verantwoordelijkheid en kans. Wij zijn van mening dat ook uw huis efficiënt, gemakkelijk en gemakkelijk te onderhouden en bedienen moet zijn, waar ter wereld u zich ook bevindt.

Dit kenmerkt alle producten en diensten van Resideo:

uitmuntende oplossingen voor beveiliging, thuiscomfort en energie-efficiëntie
vertrouwd uitgebreid productassortiment met brede compatibiliteit
eenvoudige installatie van producten
gemakkelijke installatie, bediening en gebruik – ook op afstand
continue innovatie van de iconische Honeywell Home-producten
24/7: hoge kwaliteit, snelle levering en uitstekende klantenservice

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top